maxicep galaxy S4 video inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxicep galaxy S4 video inceleme
Samsung’un satış rekorları kıran S serisinin yeni üyesi Galaxy S4, 14 Mart tarihinde New York’ta düzenlenen muhteşem bir etkinlikle tanıtıldı.

27 Nisan itibariyle Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 60 farklı ülkede satışa sunulan telefona kullanıcıların ilgisi bir hayli yoğun oldu. İlk ay 10 milyon adet satış rakamına ulaşması beklenen Galaxy S4’ün toplamda 80 milyon adet satılması bekleniyor.

Ülkemizde 1.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Samsung Galaxy S4, 1.6GHz frekans hızında çalışan 4+4 çekirdekli Exynos 5 octa işlemciye ev sahipliği yapıyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle gelen cihazın 5 inçlik HD ekranı inç başına 441ppi değer sunarken, Corning Gorilla Glass 3 ile dayanıklı hale getirilmiş.

Samsung Galaxy S4’ün diğer tüm teknik özellikleri, kutu içeriği ve daha fazlası için video incelememize BURADAN göz atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

ozakin70

ozakin70

Üye
:tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Eve gidince izleyeceğim. Teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Konu için Ali abiye, Video için Said abi ye :tşk:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Ali abiden galaxy haberi okumak garip gelsede teşekkürler :)

hikmet366

hikmet366

Üye
maxicep demi inceleme yapmış teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

maxicep demi inceleme yapmış teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Emrgncy
tapatalk

tapatalk

Üye
çekim berbat olmasa iyiymişte

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çekim berbat olmasa iyiymişte

kişisel imkanlarla yapilabileceklerin en iyisini yapmaya calişmiş arkadaşimiz. Ayrica cekim iyi olunca da boyut cok buyuk diye kimse seyretmiyor bu sefer.

Misal benim lumia900 incelemem 22 dakika ve 2GB. Kac kişi seyredebilir sizce:hmmm

tapatalk

tapatalk

Üye

kişisel imkanlarla yapilabileceklerin en iyisini yapmaya calişmiş arkadaşimiz. Ayrica cekim iyi olunca da boyut cok buyuk diye kimse seyretmiyor bu sefer.

Misal benim lumia900 incelemem 22 dakika ve 2GB. Kac kişi seyredebilir sizce:hmmm
Ben seyrederim başka iş mi var zaten

Kerim.

Kerim.

Üye
kim cekmis videoyu

Üst Alt