Angry Birds Rio Windows Phone'a Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Rio Windows Phone'a Geliyor!
[video=youtube;-7gIpfrQdAI]http://www.youtube.com/watch?v=-7gIpfrQdAI&feature=player_embedded[/video]

Windows Phone kullanıcısı olan birinin genellikle ilk benimsediği şey "geç olması, hiç olmamasından iyidir" anlayışı oluyor.

Windows Phone'a gelen son haber Angry Birds Rio ile ilgili.

Angry Birds'in ilk versiyonunun 15 Mayıs'a kadar ücretsiz olacağı haberi verilirken, bir yandan da Windows Blog'da Rio versiyonunun haberi verildi.

Blog'dan Michael Stroh şöyle dedi:

Gelecek olan sürümlerden bahsedecek olursak— Duyduğuma göre Angry Birds Rio çok yakında Windows Phone'a geliyormuş.

Bildiğiniz gibi Angry Birds Rio 2011 yılında çıkmış ve iOS, Android, Mac OS X, Windows, Symbian^3, HP webOS ve BlackBerry Tablet OS için piyasaya sürülmüştü.

Ve sonunda Windows Phone'a geliyor.
Hadi hayırlısı diyelim.
Oyunun videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer

saynesim

saynesim

Üye
Bekliyoruz hayırlısı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ayrıca ücretsiz gelecegi ve 15 mayıs'a kadar magazada olacagı bilgisi de verildi.

neksushot

Üye
Ateri oyunları mübarek birde oyun die yutturuyorlar özünüze dönün bence

PureFood

PureFood

Üye
Bu hafta içinde gelir mi ki.

yeminli06

yeminli06

Üye
Bu oyunların modası geçti hep :/ ama mağazada bulunsun yok denmesin hoş gelsin :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu oyunların modası geçti hep :/ ama mağazada bulunsun yok denmesin hoş gelsin :)

magazalarıyla övünülen ios ve android sistemlerinin uygulama magazalarında modası geçmiş oyunlardan ne kadar vardır acaba:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
WP'nin pazar payı ve popülaritesi arttıkça, gelecek oyun ve uygulamalar diğer platformlarla eş zamanlı olarak gelmeye başlayacaktır. Sistem ve mağaza şimdilik eksiklerini tamamlama aşamasında. Gittikçe de gelişiyor.

Gelecek güncellemeler ve yeni telefonlarla sistem pazar payını biraz daha artıracak ve tüm oyun ve uygulamalar diğer sistemlerle aynı anda gelmeye başlayacaktır.

Duran.Y

Duran.Y

Üye

magazalarıyla övünülen ios ve android sistemlerinin uygulama magazalarında modası geçmiş oyunlardan ne kadar vardır acaba:hmmm

Ve modası geçmişlerin yanında gereksiz saçma sapan kaç bin uygulama vardır.

eSpi0n

eSpi0n

Üye
Fragmanı beğendim :) konu için de teşekkürler

yeminli06

yeminli06

Üye

Bir sürü var ali kemal abi ben bu yüzden Nokia diyorum adamlar çalışıyor elinden geleni yapıyor. Nokia geliştikçe ben mutlu oluyorum duygusal bir bağ var resmen :D

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bir sürü var ali kemal abi ben bu yüzden Nokia diyorum adamlar çalışıyor elinden geleni yapıyor. Nokia geliştikçe ben mutlu oluyorum duygusal bir bağ var resmen :D

Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Özgür, angry birds hastası biri olarak serilerin tümünü görmek güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Web Designer
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ohoo ne angry birds'ü yaa temple run2 son cikan, yüksek grafikli oyunlar gelene kadar ohoo

PureFood

PureFood

Üye
Ben de angriy bördscü biri olarak diğer ücretli olanları da ücretsiz olmaya davet ediyorum :naughty:

• Beğen
Tepkiler: nanotex

Üst Alt