Uygulama satın alırken... (Yardım!!)

Sponsorlu Bağlantılar

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama satın alırken... (Yardım!!)
arkadaşlar yeni çıktı bu sorun kendi kredi kartımla herhangi bir uygulama almaya çalışınca bir hata veriyordu.''Hesabınızla ilgili bir sorun oluştu diye[kredi kartıyla ilgili sanırım]'',sonra sildim o kartı yeni bir tane ekleyeceğim derken,bu sefer de bu hatayı alıyorum(Hata tam olarak kart veya banka kartı ekle ye basınca çıkıyor)

bir yardım edin lütfen :(((

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kaldırdıgın karttan çekilmesi gereken uygulama ücreti provizyonda beklerken kartı kaldırdıgın için hesabın dondurulmuş.

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
kaldırdıgın karttan çekilmesi gereken uygulama ücreti provizyonda beklerken kartı kaldırdıgın için hesabın dondurulmuş.

demek istediğin mesela bir oyun aldım ama parası daha kartımdan çekilmemiş bu yüzdende hesabım donduruldu öyle mi? Ama satın aldıklarıma baktım ücretleri ödenmişti,ve bu hatayı kartı silmeden önce yeni bir kart eklerkende alıyordum.. Ama eğer yok ben yanlış anlamışsam ne demek istediğini pek anlamadım biraz daha açık olabilir misin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
satın aldıgın bir uygulama var ve ücreti henüz kartından çekilmedi provizyonda bekliyor.bu durumda kredi kartını kaldırırsan veya herhangi bir sebepten dolayı satın aldıgın uygulamanın ücreti kredi kartından çekilemezse hesabın dondurulur.başka bir kart da tanımlasan telefonuna tanımlı microsoft hesabın donduruldugu için satın alma yapamazsın.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Denklemin kısa özeti:

(Bilerek veya bilmeyerek) Microsoft'a kazık atma girişimi = Kart hesabının dondurulması.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
adres varmı ulaşıbileceğim bildiğiniz?

ve böyle bir durumda nasıl ödenmemiş faturam olabiliyor =?

Bildiğim kadarıyla konunun çözümü için Microsoft'u aramanız yada e-mail göndermeniz gerekiyor.

Satın aldığınız uygulamaların ücreti genellikle birkaç gün provizyonda bekliyor.
Hemen kesilmiyor. Siz o arada başka uygulamalar veya oyunlar da alıyorsunuz.
O sırada önceki aldıklarınız kesiliyor.
Siz de bu gecikmeli tahsilattan dolayı yanlışlıkla yeni aldıklarınızın ücreti kesildi sanıyorsunuz.
Bu çok sık yaşanan bir durum.
Her neyse konunun çözümü için yukarıda da belirttiğim gibi Microsoft ile irtibata geçmeniz gerekiyor.

Lumiance

Lumiance

Üye
444 67 87 (444 MS TR)

Microsoft Türkiye destek hattını arayabilirsin. Tüm samimiyetimle soyluyorum gerçekten çok ilgileniyorlar.

• Beğen
Tepkiler: eSpi0n ve bulutsuzgece
eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
444 67 87 (444 MS TR)

Microsoft Türkiye destek hattını arayabilirsin. Tüm samimiyetimle soyluyorum gerçekten çok ilgileniyorlar.
teşekkürler, şuan saat geç oldu ama yarın arayacağım.

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar olmadı microsoftu aradım, biz yapamıyoruz nokia'yı arayın dediler, onlarıda aradım, sorun karttadır dediler,ama sorun kartta değil başka bir kart eklerkende 6 hane giriyorum, sonra 2 secenek cıkıyor ''bu kartı uygulama satın almak için kullan''ı tıklıyınca yine o hatayı alıyorum yardım edin :((( ne yapmam gerekiyor

Lumiance

Lumiance

Üye
aklıma yeni bir hesap açmaktan başka çare gelmiyor :/

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar olmadı microsoftu aradım, biz yapamıyoruz nokia'yı arayın dediler, onlarıda aradım, sorun karttadır dediler,ama sorun kartta değil başka bir kart eklerkende 6 hane giriyorum, sonra 2 secenek cıkıyor ''bu kartı uygulama satın almak için kullan''ı tıklıyınca yine o hatayı alıyorum yardım edin :((( ne yapmam gerekiyor
Arkadaşım sanal kart oluşturup deneyebilir misin?

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sanal kart oluşturup deneyebilir misin?

daha net anlatmam gerekirse aynen şöyle oluyor modern combat 4 satın al a basıyorum ,ödeme yöntemi secine geliyor ekle diyorum direkt hata hesabınız kilitli yani o ss hatası mı alıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
daha net anlatmam gerekirse aynen şöyle oluyor modern combat 4 satın al a basıyorum ,ödeme yöntemi secine geliyor ekle diyorum direkt hata hesabınız kilitli yani o ss hatası mı alıyorum

microsoft hesabin donduruldugu icin o hatayi aliyorsun. Telefonu sıfirlayıp başka bir microsoft hesabiyla oturum acarsan sorun yaşamazsin. Fakat mevcut hesabinla satin aldigin uygulamalarini yukleyemezsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi

microsoft hesabin donduruldugu icin o hatayi aliyorsun. Telefonu sıfirlayıp başka bir microsoft hesabiyla oturum acarsan sorun yaşamazsin. Fakat mevcut hesabinla satin aldigin uygulamalarini yukleyemezsin.
işte sorun da orada :) satın aldığım uygulamalırı hala kullanıyorum şimdi niye hava yere onlara bidaha para veriyim ki? Haksız mıyım? (microsofta ayıp gerçekten de bir hata koduyla birlikte müşteriyi böyle mağdur bırakıyor... :(( ))

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
işte sorun da orada :) satın aldığım uygulamalırı hala kullanıyorum şimdi niye hava yere onlara bidaha para veriyim ki? Haksız mıyım? (microsofta ayıp gerçekten de bir hata koduyla birlikte müşteriyi böyle mağdur bırakıyor... :( ( ))
dostum teamviewer ile hesabına birlikte bir göz atababilir miyiz?

eSpi0n

eSpi0n

Üye
    Konu Sahibi
OM yolladım

Üst Alt