yardımmmmm :(

Sponsorlu Bağlantılar

dio18

dio18

Üye
    Konu Sahibi
yardımmmmm :(
Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
Waiting for communication response: 24
Waiting for communication response: 23
Waiting for communication response: 22
Waiting for communication response: 21

Arkadaslar bu hatayı alıyorum cfw yuklerken. dünn aksam ispanyolca cfw ykledıkden sonra trkce cfwlerın hıc bırını yukleyemıyorum yardım ltfen :(

haqanguven

haqanguven

Üye
düşük versiyon yükleyemezsin. 5800 kullanıyorsan v60 en son sürüm onları yüklemelisin...

dio18

dio18

Üye
    Konu Sahibi
usta telefon c5-03 v23 ispanyolca bı cfw indırdım yukledım RM-719 olarak gözukuyor turkce cfw yukleyemıyorum fakat ıspanyolca olan 2 3 tane cfw yukleyebılıyorum bunu 2 gunden berı çözemedim :( :(

haqanguven

haqanguven

Üye
usta telefon c5-03 v23 ispanyolca bı cfw indırdım yukledım RM-719 olarak gözukuyor turkce cfw yukleyemıyorum fakat ıspanyolca olan 2 3 tane cfw yukleyebılıyorum bunu 2 gunden berı çözemedim :( :(

nokia suiti ile orjinal yazılımı yükle sonra cfw yüklersin

dio18

dio18

Üye
    Konu Sahibi
tmm hacı saol bılgılerın ıcın dedıgını sımdı denıyorum 2 gunden berı bununla ugrasıyorum ınsallah duzelır :(

- - - Eklendi - - -

telefonun acma tsuna bastıgımda 1 kere tıtrıyor telefon goruntu gelmıyor usta pc suit den gncelleme yapamadım :((

poyo34

Üye
jaf ile deniyorsan olmaz phoenix ile olacak

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
rm-697 yükleyeceksin . Ama bu olay benim başımada geldi hiç uğraşma ver servise ana kartı değişecek garantisi varsa 5 kuruş almazlar :)

dio18

dio18

Üye
    Konu Sahibi
phoenix ile deniyorum zaten ama olmuyor tek ispanyolca cfw kabul edıor elımde 2 3 tane ıspanyolca cfw war yukluyorum hepsını acıyo ama türkce olanların hıc bırını acmıyo garantıye mı gonder dıyorsun yanı ???

- - - Eklendi - - -

sadece acma kapama tusuna basınca titrıyor telefon goruntu gelmıyor turkce cfw de

r@sim

r@sim

Üye
navifirim ile telefonuna uygun son sürüm ofw yi indir jaf
ile telefona flaşla olacaktır flaştan önce bataryayı
çıkarıp yeniden tak

manyaq28

manyaq28

Üye
sende fw e türkce ekle hocam yapcak bşi yok dead flaş dene phoenix ile.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
jaf ile son sürüm ofw yi atınmı olacaktır

sende jaf yoksa sorunsuz jaf paylaşımımı
buradan indir jaf kurulumunu aynen anlatımdaki
gibi yap ve dediğm gibi flaş at

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/jaf-1-98-62-turkce-sorunsuz-613590.html

C5-03'e uyumlu tek yazılım değiştirme programı Phoenix'tir. Kardeşim Navifirmden RM-697 V23.0.015 dosyalarını indir. İndirilen klasörü olduğu gibi Phoenix'in yüklü olduğu konumda (hatırlamıyorum uzun süredir CFW atmadım telefonu babama verince) Products klasörüne at. İsmini RM-697 olarak değiştir. Normal bir şekilde hiç dosya değiştirmeden flaşla. :oke:

poyo34

Üye
navifirim ile telefonuna uygun son sürüm ofw yi indir jaf
ile telefona flaşla olacaktır flaştan önce bataryayı
çıkarıp yeniden tak
rasim artık nokia navfirm üzerinden hizmet vermiyor yani navfirm çalışmıyor 2 gün önce denedim

Üst Alt