Türkcell maxi plus 5 t21 ev ekranı silme

Sponsorlu Bağlantılar

darkness24

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell maxi plus 5 t21 ev ekranı silme
arkadaş 5 tane ev ekranı var bunu nasıl teke düşürebilirim root atmadan.ilk aldığımda yapmıştım ama bi sorun oluştu fabrika ayarlarına döndürdüm şimdi silemiyorum ev ekranının yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

darkness24

Üye
    Konu Sahibi
186 kişi okumuş biri cevap yazmamış ama sorunu çözdüm go launcher yükledim yeni oldu
konu kapanmıştır./

Kerim.

Kerim.

Üye
ana ekrana gel.internette,resimlerde falan iki elinle yaptigin gibi uzaklastirma yap.gelen yerden silmek istedigin ekranlarin birine basili tut.sil ve ya cop kutusu olabilir.oraya gotur birak basili tuttugun ekrani.

perisanoglu

Üye
ana ekrana gel.internette,resimlerde falan iki elinle yaptigin gibi uzaklastirma yap.gelen yerden silmek istedigin ekranlarin birine basili tut.sil ve ya cop kutusu olabilir.oraya gotur birak basili tuttugun ekrani.

Aynı sorun bendede var arkadaşlar...kişiselleştir menüsünde ekranı düzenle diye bir yol verdı ..Fabrika ayarlarını yüklemek zorunda kaldım..şimdi o yol yok...zte sitesinden son güncellemeyi indirdim içindeki anlatıma uyarak usb den yükeme yaptım başarılı şekilde yükledi ama nafile o kısayol gelmedi..orijinal launcherden kaynaklanıyor sanırım..bunu nasıl halledebilirim..orijinal launcheri güncelleme yada yeniden yüklemenin bir yolu varmı arkadaşlar..lütfen yardım edin ana ekran sayısını ayarlayamıyorum...

perisanoglu

Üye
Servise versem olurmu acaba

Kerim.

Kerim.

Üye
servislik birsey yok bence ama turkcell'e gidip sor bir istersen.

opelt

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar...kişiselleştir menüsünde ekranı düzenle diye bir yol verdı ..Fabrika ayarlarını yüklemek zorunda kaldım..şimdi o yol yok...zte sitesinden son güncellemeyi indirdim içindeki anlatıma uyarak usb den yükeme yaptım başarılı şekilde yükledi ama nafile o kısayol gelmedi..orijinal launcherden kaynaklanıyor sanırım..bunu nasıl halledebilirim..orijinal launcheri güncelleme yada yeniden yüklemenin bir yolu varmı arkadaşlar..lütfen yardım edin ana ekran sayısını ayarlayamıyorum...

Bende de ayı şey oldu güncellemden sonra "ekranı düzenle" seçeneği kayboldu.. Konya da bulunan belli başlı TİM lere gittim hepside servise gönderelim yeniden versiyon yüklensin dediler.. En son gittiğim TİM deki teknoloji uzmanı arkadaş ise problem yok .. Siz uygun şekilde güncelleme yapmışsınız son güncellemede bu seçeneği kaldırmış olabilirler dedi bende önemsemiyorum.. Belki ileride bununla ilgili ek bir güncelleme paketi yaparlar..

BarisOzanDincer

Üye
arkadaşım dediğin yol ya olmuyor ya ben yapamadım. Marketten launcher indirmeye de korkuyorum yorumları berbat. Nasıl kaldırabilirim lütfen yardımcı olun çok önemli.

darkness24

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım dediğin yol ya olmuyor ya ben yapamadım. Marketten launcher indirmeye de korkuyorum yorumları berbat. Nasıl kaldırabilirim lütfen yardımcı olun çok önemli.
arkadaşım ben hallettim go launcher yükle google playden ondan sonra yaparsın zaten korkmana gerek yok ben kullanıyorum go launcher gayette memnunum :)

Üst Alt