Windows Phone Telefonunuzu Profesyonel Gps'e dönüştürün

Sponsorlu Bağlantılar

mühendis_bey

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone Telefonunuzu Profesyonel Gps'e dönüştürün

Haritacılıkla profesyonel anlamda ilgili olan birçok kişi için çok güzel bir uygulamayı sizlere tanıtmak istedim. geogps uygulaması ile utm koordinat sisteminde sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca belli bir utm koordinatı programa girip yol tarifi alabilir sizin için önemli noktaları kaydedip skydrive ye gönderebilirsiniz. Sayamadığım bir çok özelliği siz deneyerek öğrenebilirsiniz. Üstelik deneme sürümü birçok işlevi yerine getiriyor

.

acoustic

acoustic

Üye
Haber için teşekkürler işe yarar bir şeye benziyor ama ücreti o kadar el yakıyor :-)

mühendis_bey

Üye
    Konu Sahibi
Trial surumu de epey iş görüyor ücretsiz olarak kullanıyorum 10 Tl ve altı olsa fiyatı süper olurdu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu ve tanıtım için teşekkürler.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
konu için teşekkürler profosyoneller için güzel bir uygulama.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
21 TL çok yüksek bir fiyata sahip:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslinda fiyat pahali degil. Mantikli duşununce boyle bir uygulamaya ihtiyaci olan icin cok iyi bir uygulama. Özellikle iş için de kullanilabilir oldugu için bence fiyat ihtiyaci olsna uygun. 15TL oyuna verilebildigine gore boyle ihtiyac olan bir uygulamaya da 21TL verilebilir.

mühendis_bey

Üye
    Konu Sahibi
bulutsuzgece ye görseller için teşekkürler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pro lar için harika olsa gerek dağ bayır şehir içi dışı fark etmez

alical33

alical33

Üye
anlatım ve konu için teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için Teşekkürler, hemen indirip deniyorum ...

PureFood

PureFood

Üye
Nokia'nın uygulamaları gibi çevrimdışı sürüş navigasyonu yapabiliyor muyuz, deneyenler paylaşırsa sevinirim arkadaşlar.

ekoks20

ekoks20

Üye
Arkadaşlar programı satın aldım 21 Tl yerine 2 Tl kesildi kredi kartına. Bir yanlışlık mı oldu anlamadım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler.

ekoks20

ekoks20

Üye
Programı satın alınca birçok harita (topoğrafya haritası bile var) aktif oluyor. Haritaları 1gb a kadar internete bağlı olduğunuz zaman indirip. İnternet olmadığı zaman kullanabilirsiniz. Şu an en iyi gps programı bence bu.
Nokia'nın uygulamaları gibi çevrimdışı sürüş navigasyonu yapabiliyor muyuz, deneyenler paylaşırsa sevinirim arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -
offline harita kullanımı ile ilgili bölüm

Üst Alt