Şimdilik bir haber yok, mağazada yoksa umarız yakın zamanda gelir
Maalesef mağazada yok sürükleyici bir oyun inşallah gelir bun konuyla ilgili nasıl mesaj gönderebiliriz ? Oyunun yapımcısı Gameloft
Oyunun yapımcısı Gameloft'a twitter,facebook yada mail yoluyla ulaşmayı deneyebilirsiniz![]()

İngilizcem yeterli değil çeviricide yeterli olmuyor birinden yardım almam lazım![]()

Mesajınız alındı en kısa sürede size dönüş yapılacaktır![]()
Teşekkür ederim haberinizi bekliyorum 
kimse artık benimle niye konuşmuyor.
telefonum bozuk diyemi![]()

Şu lumiaların kameraları çok iyiymiş hakkaten benim bobey aldı hayran kaldım kamerasına ama bana vermiyor telefonu![]()

Abi sürekli subliminal mesaj veriyon ya.

açık sözlü ve olanı yüze vurmaktan hep kaybettim bu güne kadar.
hep yalan söyleyeceksin.
saol abim hatırlattığın için!
dosyoveski gibi adamızda kıymetimizi bilen yok...
bi daha soruyorum ; peki bu telefon niye böyle yapıyorr
Açık sözlü ve olanı yüze vurmaktan hep kaybettim bu güne kadar. Hep yalan söyleyeceksin.
Saol abim hatırlattığın için!
dosyoveski gibi adamızda kıymetimizi bilen yok...![]()
Bir daha soruyorum; peki bu telefon niye böyle yapıyor?

açık sözlü ve olanı yüze vurmaktan hep kaybettim bu güne kadar.
hep yalan söyleyeceksin.
saol abim hatırlattığın için!
dosyoveski gibi adamızda kıymetimizi bilen yok...
bi daha soruyorum ; peki bu telefon niye böyle yapıyorr
...bütün ayarlarım öyle dostum,sadece ekran parlaklığı düşükte.bunu mobil internete girerken ve oyun oynarken yapıyor.temple run ve buz devri oyununda.havalar ısındıkdan sonra yapmaya başladı.telin arkası ateş gibi oluyor bunlarda yani işlemciyi çok kullanıyor ve dokunmatik iptal.üstüste oldukdan sonrada reset atıyor gendine.sonra yine aynı.nokia carede yazılım attırdım eve geldim şarja taktım,fabrika ayarlarına döndüm microsoft ayarlarına girip geri yüklemeye başladığı an yine dondu.çünkü oradada mobil veriyi kullandı.o anda müdahale edip wifiyide açamadığım için bütün uygulamaları data paketinden geri yükledi ve sınırlı paketimide tamamen sömürmüş oldu.şimdi dışarı çıkıp internet yapacağım tekrar otobüste.bakalım yine donmaya başlayacakmı?eğer yapacaksa servis yolları taşlı,geliyor LumialıSanırım senin dokunmatik ekran sorunlu kardeş. Bana kalırsa dokunmatik kullandıkça ısınıyor diyorsun, eh buda aşırı enerji çektiği için oluyor, muhtemelen dokunmatik ekran aydınlatması sorunu gibi duruyor...
Şunları bir dener misin ?
Ayarlar / Parlaklık ayarını otomatikte ise kapat ve en yüksek değere getir (Elektronik reosta ışığı kısma yada azaltma yaparken aşırı bir gerilim çekilmesine ve ısınmaya, doğal olarak anlık aşırı bir enerji boşalmasına bağlı olarak ekranın kendini korumaya almasıyla DONMA olayını yaşıyor olabilirsin). Yine Ayarlar / Ekran + Dokunma'da Güneş ışığında okunabilirlik "Açık" ve Pil koruyucusu Parlaklığı "Açık" olsun, ayrıca aynı ekrandayken sola kaydır ve orada da Dokunma Hassasiyeti'ni "Normal" yap, birde bu ayarlarda dene bakalım ...
bütün ayarlarım öyle dostum,sadece ekran parlaklığı düşükte.bunu mobil internete girerken ve oyun oynarken yapıyor.temple run ve buz devri oyununda.havalar ısındıkdan sonra yapmaya başladı.telin arkası ateş gibi oluyor bunlarda yani işlemciyi çok kullanıyor ve dokunmatik iptal.üstüste oldukdan sonrada reset atıyor gendine.sonra yine aynı.nokia carede yazılım attırdım eve geldim şarja taktım,fabrika ayarlarına döndüm microsoft ayarlarına girip geri yüklemeye başladığı an yine dondu.çünkü oradada mobil veriyi kullandı.o anda müdahale edip wifiyide açamadığım için bütün uygulamaları data paketinden geri yükledi ve sınırlı paketimide tamamen sömürmüş oldu.şimdi dışarı çıkıp internet yapacağım tekrar otobüste.bakalım yine donmaya başlayacakmı?eğer yapacaksa servis yolları taşlı,geliyor Lumialı
, umarım en kısa zamanda çözümlenir ...yine yaptı..oooff off.isyanım, umarım en kısa zamanda çözümlenir ...