Nokia Lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 620
Arkadaşlar merhaba,

Ben işletim sisteminin Windows Phone olması, nokia olması, ve fiyatnın makul olması neticesinde Nokia Lumia 620 yi almaya karar verdim. Sizce almalımıyım. Artıları ve eksileri neler? Çok oyun oynamam. Oyun sorun değil. Beni bu cihaz hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
fiyat performans urunudur desek yeter aslinda ama biraz daha acarsak; fiyatina fazla gelen ozellikleri de var. kamerası,stabilligi,akıcılıgı cok iyi. İnternet performansı aynı fiyat araligindaki cihazlara nazaran daha iyi bile diyebilirim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben hayranıyım inşallah yakında bir tane de ben alacağım sarılı yeşilli bir rengi var bayıldık :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hiç düşünmeden al bence ;)
2 gündür kullanıcısıyım ve çok akıcı bir cihaz.
wp8de dosya yöneticisi olmadığı için tek sorun o oldu bana. Telefon vereceğin parayı hakkeder kısaca.

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
bana göre nokia lumia cihazlar ile ii bir cıkıs yakaladı batmaktan kurtuldu desek yeridir :) denemek için lumia 920 nin hafızasını film ve müzikle doldurdum 250 mb boş yer kalmasına ragmen hızında uygulama ve oyun performansında hiç düşüş ve yavaşlama olmadı ve çok stabil çalışıyor

fk555897

fk555897

Üye
Menü kullanımı hızlı, ekranı idare edecek büyüklükte, arka kamera o kadar iyi değil ama idare eder, tasarımı şık.

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence çok güzel bir telefon kesinlikle almalısın :)

Arda' nın da dediği gibi sarılı yeşilli rengini almalısın,tema rengini turuncu veya limon yeşili seçince daha güzel oluyor :)
Üstelik arkadaşlarımın da dediği gibi fiyatına göre özellikleri çok iyi :good:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
wp büyük ekranda Guzel .
720 çokta pahalı değil.
ben para varken 920 almadığıma pişmanım

- - - Eklendi - - -

ama 620 süper telefon al derim.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arka kamera bana gayet yeterli geldi. Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Alıyorum o zaman hangi siteyi önerirsiniz netten alacağımda.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arka kamera bana gayet yeterli geldi. Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Alıyorum o zaman hangi siteyi önerirsiniz netten alacağımda.

hafta sonu indirimi yapan siteler var. Gold,vatan ve teknosa'nin sitelerinde yapiliyor. Başka varsa da ben bilmiyorum. Bir kontrol et bence.

Web Designer

Web Designer

Üye
Bimeks 'i de takip edebilirsin.

Abi Teknosa da Lumia satışı yok diye biliyorum ben :hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bende inşallah bu yaz alacağım telefonu.
sarısı ve sarı-yeşil olanı çok hoşuma gitti.
Kenarları Lumia 920 veya 820 gibi keskin olsaydı o zaman süper olurdu.

evarietyw

evarietyw

Üye
En büyük sıkıntısı alt taraftaki boşluğu çok büyük tutmuşlar telefonun şeklini bozmuş o olmasa kesin lumia 620 alacaktım bende :)

PureFood

PureFood

Üye
bende inşallah bu yaz alacağım telefonu.
sarısı ve sarı-yeşil olanı çok hoşuma gitti.
Kenarları Lumia 920 veya 820 gibi keskin olsaydı o zaman süper olurdu.

O zaman 720'yi tercih etmelisin. :oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yerinizde olsam 1 ay daha bekleyip lumia 520 alırım hem tasarımı daha guzel (bana göre) hemde ekran 4 inç . Tek kusuru kamerasında flash bulunmaması. Tam bir fiyat performance canavarı :ehe:

orian

orian

Üye
Yenicarsim.com a girin arkadaşlar acayip indirim oluyo 2-3 günde geliyor inanır mısınız 1250tl ye note 2 aldık :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

IVI-Elia

Üye
Yerinizde olsam 1 ay daha bekleyip lumia 520 alırım hem tasarımı daha guzel (bana göre) hemde ekran 4 inç . Tek kusuru kamerasında flash bulunmaması. Tam bir fiyat performance canavarı :ehe:

ekran daha büyük 520 de ama on kamera Flash tok ayrıca 520 bin ekranı 620yw göre cansız geldi...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ekran daha büyük 520 de ama on kamera Flash tok ayrıca 520 bin ekranı 620yw göre cansız geldi...

Doğru ön kamera yok ; bence gerekte yok :oke: ekran canlılığı konusunda bir şey diyemem ; canlı , canlı bir görmek lazım. ..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkaşlar, telefonun siparişini verdim. Şimdi gelmesini bekliyorum. Beyaz aldım. Yorumlarınız için teşekkürler. Fiyat iyi mi 699 TL ye aldım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt