Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

baykep

Üye

o bende de var ilk aldığımdan beri
pcden paylaşıp giriyorum
Bende ilk defa oluyor.

- - - Eklendi - - -

Rehber, grup widget'i transparan olmayanını nereden bulabilirim. Transparan olunca görünmüyor

- - - Eklendi - - -

çok ilginç. wireless şifresi WEP idi bağlanmıyordu. Denemek için şifreyi kaldırdım yine bağlanmadı. Şifreleme türünü WPA yaptım bağlandı. İyi de bu sefer WPA şifrelemede bilgisayarım (windows 8) bağlanmıyor. Bağlantı kurulamadı diyor. İllaki birinden vazgeçmemmi lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan müsait değildir şuan o yüzden bakamıyordur da o ilk fırsatta cevap atar . bir de halleder tahminimce.

gün içinde efek değiştirip linkler yenilenecektir

- - - Eklendi - - -

cok sagol abi,gayet guzel,gayet stabil

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

bu sorunu daha öncede görmüştüm . daha önce attığım flaşlarda %100 gürüyordu . bunda telefonu açtıktan sonra . duvar kağıtları yok . ayrıca bu test modunu niye geçemiyor . bilgilendirirseniz sevinirim

bu sorun neden oluyor bilmiyorum. ben flaşhlarken hiç karşılaşmadım karşılaşsam anlıycam nedeni ama c6 da genelde oluyor bu

- - - Eklendi - - -

Yükledim hız ve stabil lik çok iyi.yalnız sosyal yine çalışmıyor.

güle güle kullan. Sosyal genel sorundur.

- - - Eklendi - - -

C6 telefonuma yükledim. dead usb yükledim ama yinede %90 da takıldı. bu şekilde pili çıkarıp taktım öylece kullanıyorum.
Wi-Fi bağlantısını kuramıyor. şifreyi girdikten sonra bağlanıyor deyip bağlanmadan çıkıyor. Ne yaptıysam wi-fi bağlantısını kuramadım

ana sayfadaki yükleme talimatlarını yaptınızmı

- - - Eklendi - - -

o bende de var ilk aldığımdan beri cfw ile alakası yok ama
pcden paylaşıp giriyorum

nokianın paylaşmış olduğu güncellemeyi deneyin. Alt yapıda sorun varki nokia güncelleme vermiş

- - - Eklendi - - -

Bende ilk defa oluyor.

- - - Eklendi - - -

Rehber, grup widget'i transparan olmayanını nereden bulabilirim. Transparan olunca görünmüyor

- - - Eklendi - - -

çok ilginç. wireless şifresi WEP idi bağlanmıyordu. Denemek için şifreyi kaldırdım yine bağlanmadı. Şifreleme türünü WPA yaptım bağlandı. İyi de bu sefer WPA şifrelemede bilgisayarım (windows 8) bağlanmıyor. Bağlantı kurulamadı diyor. İllaki birinden vazgeçmemmi lazım

wifi güncellemesini yükleyipte dene

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan sen bana teamwieverden yapmıştın fp2li efekti şimdi yenileyeceğin efekt ne olacak eğer fp2 efekti olacaksa tekrar flashlayımmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tupyupp

tupyupp

Üye
hakan abi mesajlasirken şu yeni sembollerden kullandım arkadaşım boş kutu olarak geliyor dedi yani karşıda gözükmüyormuş?

CABBAR

CABBAR

Üye
Yükledim şimdilik sıkıntı yok hatta harika emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi mesajlasirken şu yeni sembollerden kullandım arkadaşım boş kutu olarak geliyor dedi yani karşıda gözükmüyormuş?

çünkü o symboller onda yok ondan

- - - Eklendi - - -

Yükledim şimdilik sıkıntı yok hatta harika emeğine sağlık

teşekkürler. güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

evulation 603 700 701 808 kimde varsa upload edip verebilirmi.. linkleri sildim yanlışlıkla :S

fatihinanç

fatihinanç

Üye
Bu 1. Nesil güncellemeyi c6 01 telefonum ile operadan yükleye bilirmiyim . 99 mb mış . Yoksa bilgisayardan mi yapılıyor . Lütfen bana yardımcı olun . Ona göre telefonum ile Bu programı (evols c6) yı yüklemek istiyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu 1. Nesil güncellemeyi c6 01 telefonum ile operadan yükleye bilirmiyim . 99 mb mış . Yoksa bilgisayardan mi yapılıyor . Lütfen bana yardımcı olun . Ona göre telefonum ile Bu programı (evols c6) yı yüklemek istiyorum :)

flaşh işlemi pc ile yapılıyor

Scuderia.

Scuderia.

Üye

çünkü o symboller onda yok ondan

- - - Eklendi - - -

teşekkürler. güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

evulation 603 700 701 808 kimde varsa upload edip verebilirmi.. linkleri sildim yanlışlıkla :S

Evulation 701 benim pcde olmasi lazimdi

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
yüklemede sıkıntı yok c6da %100 oluyor %90da kalıyo diyenler olmuşta eline sağlık güzel olmuş şarj kullanımı nasıl acaba deneyip görelim

- - - Eklendi - - -

:tşk:son güncelleme mi bu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yüklemede sıkıntı yok c6da %100 oluyor %90da kalıyo diyenler olmuşta eline sağlık güzel olmuş şarj kullanımı nasıl acaba deneyip görelim

- - - Eklendi - - -

:tşk:son güncelleme mi bu

kimilerde öyle bir sıkıntı oluyor. pc ile alakalı olabilir.bende yapmıyor yapsa çözeceğim ama yok... teşekkürler güle güle kullan. şarj durumu 3veya 4 doldur boşalttan sonra oturur ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir... daha güncelleme düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Evulation 701 benim pcde olmasi lazimdi
bi zahmet verirmisin. 2. nesil evolsu sileceğimi 2. nesil evulationları sildim...

• Beğen
Tepkiler: achambo
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
orijinal fw yarım gün gidiyo symbian for tr final kullandım bi gün gidiyodu onunla bunun teması hoşuma gidiyo kullanm bakm nasıl olursa artık

deepmano

Üye
Bu symbianda iyi bir şeye benziyor

tupyupp

tupyupp

Üye
Ben çok sevdim ya. Çok kullanışlı geldi bana. Hakan abi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D

Scuderia.

Scuderia.

Üye

kimilerde öyle bir sıkıntı oluyor. pc ile alakalı olabilir.bende yapmıyor yapsa çözeceğim ama yok... teşekkürler güle güle kullan. şarj durumu 3veya 4 doldur boşalttan sonra oturur ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir... daha güncelleme düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

bi zahmet verirmisin. 2. nesil evolsu sileceğimi 2. nesil evulationları sildim...
Buyur hakan 701 evulation İstersen orijinal efektli 701ide upload edebilirim ?

achambo

achambo

Üye
abi telefon ciddi uçuyo hiç bir yerde takılmıyo menüde geçişlerde hiç sorunsuz bu kadar olur dedim:D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: achambo

Üst Alt