1000 TL'ye Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz. :ehe

serihan

serihan

Üye
arkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. Fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... Hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. Büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
Ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz. :ehe
en iyisi!

tapatalk

tapatalk

Üye
arkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz. :ehe
hayırlı olsun

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun güzel cihaz.Tek kötü yanı hakkaten ekranının vasat olması.

Kerim.

Kerim.

Üye
850ye mi:oha:
Yurtici mi?

- - - Eklendi - - -

bu arada tum galaxy grandlar cift sim mi?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayırlı olsun hünkarım.

serihan

serihan

Üye
Gerçekten hangi mağaza.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
cihaz çok güzel arkadaşlar videocore android'e yaramış. ekran çözünürlüğünü dert etmeyeceklere tavsiye ederim. büyük ekran arayanlar için iyi bir seçenek.

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt