biraz da ben soru sorayım

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
biraz da ben soru sorayım

Bu resim bugün yayınlanan resmi facebook beta uygulamasının magazadaki ekran görüntüsü. Alttaki ise Lumia920'de yüklu uygulamadan alınmış bir ekran görüntüsü.

Şimdi soru şu:

1-lumia920'de neden batarya durum ikonu yok
2-Lumia920 en yuksek çözünürlüklü windows Phone cihazı olmasına ragmen nasıl oluyor da resmi ekran görüntüsü daha fazla alan gösteriyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu resim bugün yayınlanan resmi facebook beta uygulamasının magazadaki ekran görüntüsü. Alttaki ise Lumia920'de yüklu uygulamadan alınmış bir ekran görüntüsü.

Şimdi soru şu:

1-lumia920'de neden batarya durum ikonu yok
2-Lumia920 en yuksek çözünürlüklü windows Phone cihazı olmasına ragmen nasıl oluyor da resmi ekran görüntüsü daha fazla alan gösteriyor.

Yoksaaaaa.... :oha:

...
..
.

1080p'nin ayak sesleri...

nanotex

nanotex

Üye
Ateyizler buyrun

- - - Eklendi - - -

Bence wp 8.1 de alandan tasarruf etmek istemiş olabilirler :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yeni cihaz geliyor ayrıca batarya ikonu bence % olarak ta gösterecek :good:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi iyi yere parmak basmıssın şarj durumu bende göstermiyor ama albüm varsa eğer ilk resimdeki gibi gösteriyor bende ama tekli resimse tekli gösteriyor ama o kadar büyük değil hepsini göstermiyor

IVI-Elia

Üye
İlk başta heyecanlandım ama bence hd değil.Çunku dikkat ederseniz ilk resimde çoklu resim varken diğeri tek resim.Sadece batarya bildirimi yok yukardan çekince hepsi geliyor bende.Bence bu yeni wp batarya bildirimi hep üstte aynı saat gibi olacak yukardan çekinde yüzde gözükecek herhalde.

Ekran görüntüsü koyacağım da mobilim ve imgur uploader çalışmıyor şuan...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
konuyu mobilden actigim icin yan yana koyamadim. Resimleri yan yana bitişik koyunca fark cok daha iyi anlaşiliyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Comments & Likes'ın olduğu bar zaten farkı yansıtıyor ;)

Burada daha geniş bir ekran var :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi İlk resimle biraz oynanılmış olmasın?Çünkü saat bizim telefondakilerine göre küçük yani oraya sonradan konmuş gibi olabilir mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi İlk resimle biraz oynanılmış olmasın?Çünkü saat bizim telefondakilerine göre küçük yani oraya sonradan konmuş gibi olabilir mi?

Saat küçük işte yani ekranda az yer kaplıyor bu da ekrandaki alanın büyük olduğunu gösteriyor(muhtemelen 1080p) :good:

Resimde küçültüp büyültme olayı yok çünkü alttaki butonların boyutları aynı (Yuvarlak olan düzenle, fotoğraf, konum vs)

IVI-Elia

Üye
Comments & Likes'ın olduğu bar zaten farkı yansıtıyor ;)

Burada daha geniş bir ekran var :hmmm

abi mağazadan ve kendi cihazımdan ss aldım aynı? Bence ilk resim biraz değişik sanki çakma gibi ama neyse iyi akşamlar ben gidiyorum yakında göreceğiz

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Ali Kemal abi bu kadar ayrıntılı mi inceliyorsun herşeyi ya :D

IVI-Elia

Üye
Ali kemal abi ben bunu asla fark edemezdim hadi hayırlısı artık.

- - - Eklendi - - -

abi son olarak ama ilk ekran görüntüsünü kaydeddince telefonda tam ekran oluyor cihazda biliyorum mağazaya tam çonunurlukle koyulmuyor ama en boy oranını değiştirmezler herhalde bu da demek oluyorku Bu 1080p değil çünkü 1920x1080 16:9 oranında bizim ekran ise 15:9 eğer öyle olsaydı bizim cizhazda ekranın sağında ve solunda boşluk olurdu.Ama diğer deikleriniz kafa karıştırıyor.Bunun 1080p olmasa da yeni bir çözünürlük olma ihtimali nedir?

alical33

alical33

Üye
:allalla:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
1600x900 belki :hmmm ama bu da 16:9

acoustic

acoustic

Üye
Peki bu bahsetmiş olduğunuz ekran çözünürlükleri mevcut hali hazırda kullanılan modellere uyarlama bilecek mi?

deepmano

Üye
Fotoğraflarla alakasını anlamadım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ekran demişken beni rahatsız eden bir durum çektiğim resmi yaklaştırınca bozulmasa iyi olurdu L920 iyi telefon ama resimlere yakından da bakmak istiyorum doğrusu

Takipçi Satın Al

Üst Alt