Note 2 orginal flip cover

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Kapla kapanıyo mu ?
Ayrica alican niye garanti dışı kalıyor ? :S

O tür ezilme vs durumlarda garantiye gönderip işlem yaptıklarında garanti dışı oluyor diye biliyorum.Arkadaşımın başına geldi.

ayhan124

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Biraz once araştırdım orginalle cakmanın arasında en büyük fark arka kapağın içindeki 2 tane küçük anten. Orginallerde var cekim gucunde sıkıntı cıkarmaması için konulmuş. Baktım arkasında 2 tane anten var ve orginal kapakla aynı tasarıma sahip malzeme olarakta. düşünüyorum orginal değilse bile orginalle arasında ne fark olabilir?[/SIZE][/COLOR]
arka kapagın ıcınde o gordugunuz anten degıl NFC dır..s3 de ana kartta note2 de kapaktadır..

Kerim.

Kerim.

Üye
flip kotu bence.silikon kaplar daha iyi

mertcan01

mertcan01

Üye
Dostum cakma olsada dert etme. Ben 10 tl ye aldim herhangi bir farki yok. Icinde o cekimle alakasi yok nfc icin o. Sonucta orginal kapaklarda nfc var diger cakmalarda yok. Farki bu sikinti etme. Tlf cekimle fln da alakasi yok

bycoo32

bycoo32

Üye
bi farkı olmaz kardeşim ıçine sine sıne kullan

mertcan01

mertcan01

Üye
bi farkı olmaz kardeşim ıçine sine sıne kullan

Aynen. Bende ince eleyen dokuyan birisim ilk zaman benimde kafama tskilmisti ama nfc yi nerde kullaniyoruz ki sanki sahsen :-) o kadar paylasim imkani varken nfc derdine dusmuyorum

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]
Aynen. Bende ince eleyen dokuyan birisim ilk zaman benimde kafama tskilmisti ama nfc yi nerde kullaniyoruz ki sanki sahsen :-) o kadar paylasim imkani varken nfc derdine dusmuyorum

Anladım arkadasım yalnıs biliyormussum tesekkur ettim simdi icime sindi :)[/SIZE][/COLOR]

bashland

bashland

Üye

bende s3 için flip cover var ama %100 eminim bendekinden hepsiburadadan aldım. ama benimkisinin içinde yazı kamera boşluğunun biraz altında.

bende de s3 var benimkide senin dediğin gibi elektroworld den aldım

Takipçi Satın Al

Üst Alt