Büyük Yardım Gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Büyük Yardım Gerekli
Öncelikle Selamlar!
Başlıkta yanlış bir kelime kullandıysam özür dilerim. Ama gerçekten de büyük bir sorunum var. Gerçi tam olarak sorun denemez. Neyse arkadaşlar benim win7 ultimate 32 bit işletim sistemim mevcut.
1-Ben bu sisteme sp1 yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
2-Ubuntu nedir?
3-Win8 pro'yu kurmalımıyım sizce? (Oyun oynarım internette dolaşırım falan)
4-Win8 pro kurmak için DvD, flash bellek gibi araçlar gerekli. Ben bunları kullanmadan ve hiç bir veriyi kaybetmeden sadece win7'yi silip win8 pro kurabilir miyim?

sena5135

sena5135

Üye
1-windows sitesinden yada internetten sp1 indir ve kur
2-ubuntu bedava işletim sistemidir. linux açık kaynak kod sistemi vardır daha gelişmiş bilenelerin kullanlılması tavsiye edilir ama ubuntu kullancağına pardus kıullan pardus türklerin:D
3-çok fark yazılımsal olarak daha çok arayüz görsel olarak fark var beğeniyosan tavsiye ederim
4-iso aracılığyla kurulabliyo diye biliyorum araştırısan bulursun

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
1-windows sitesinden yada internetten sp1 indir ve kur
2-ubuntu bedava işletim sistemidir. linux açık kaynak kod sistemi vardır daha gelişmiş bilenelerin kullanlılması tavsiye edilir ama ubuntu kullancağına pardus kıullan pardus türklerin:D
3-çok fark yazılımsal olarak daha çok arayüz görsel olarak fark var beğeniyosan tavsiye ederim
4-iso aracılığyla kurulabliyo diye biliyorum araştırısan bulursun
Teşekkürler. Ben kodlardan falan filan pek anlamam ama bilgisayardan anlarım yani acemi değilim. :D
Sp1 indirdim kurulmuyor bir hata veriyordu ama tam olarak neydi hatırlamıyorum. Bu arada windows original değil ondan mıdır?

- - - Eklendi - - -

Güncelleştirme yaptıpımda bu çıkıyor:
Error Found:
Code80073701

sena5135

sena5135

Üye
onu bilmiyom ama googlea yaz

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Bulamadım :( Yardımların için teşekkürler.

sena5135

sena5135

Üye
hata windows 7de çıkan hataymış ben biraz baktım ama bulamadım :P

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Zaten başta söylemiştim sistemimi. Bende araştırdım ama bulamadım. Sırf İnternet explorer 10'u merak ettiğimden :D Ama win8 yükleyeceğim sanırım. Yardımların İçin teşekkürler.

ecel54

ecel54

Üye
windows 8 yüklemek için internetten iso dosyasını indirip winrar ile bir klasöre çıkart veya daemon tools ile sanal sürücü olarak göster. sonra windows üzerinden herhangi bir dvd veya usb ye gerek kalmadan yükseltebilirbilirsin

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 yüklemek için internetten iso dosyasını indirip winrar ile bir klasöre çıkart veya daemon tools ile sanal sürücü olarak göster. sonra windows üzerinden herhangi bir dvd veya usb ye gerek kalmadan yükseltebilirbilirsin
Ben de onu yapacaktım fakat iso dosyası bulamadım.

sena5135

sena5135

Üye
iso bulamdım derken iso açabilcek program mı windows 8 iso dosyası mı

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
iso bulamdım derken iso açabilcek program mı windows 8 iso dosyası mı
Win8 İso'su bulamamıştım buldum. İso açacak prog var kardeşim bak video koyacağım. Yardım edersen çok sevinirim.
[video=youtube;tx4U1X4QU9k]http://www.youtube.com/watch?v=tx4U1X4QU9k&feature=youtu.be[/video]

O aşamada sürücülerim dolu. Benim win7 ultimate işletim sistemim c ye kurulu bu yüzden c ye format atıp win8 kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

DvD'ye yüklesem sil, biçimlendir vb. seçenekler çıkar mı?

ecel54

ecel54

Üye
evet çıkar

Takipçi Satın Al

Üst Alt