S3 mini kullanıcılar için

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini kullanıcılar için
Arkadaşlar s3 mini kullanicilari için çok faydalı olacak bir konuyu yakında açacağım. Ama önce duyurmak istedim. Yüzde yüz şeffaf durum çubuğu. Mobil olduğum için konuyu açamıyorum. Upload yapmam gereken System ui. Apk dosyası ve kendi telefonumdan ekran görüntüleri var. O yüzden öncelikle duyurmak istedim. Bakalım kaç kişi ilgilenecek :-)

Konu aktif arkadaşlar.

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/mod-s3-mini-transparrent-statubar-tam-seffaf-794323.html#post6053506

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Bekliyorum :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Konu açmak istemedim ama s3 mini modern combat 4 nova 3 gibi oyunları akıcı olarak çalıştırıyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Konu açmak istemedim ama s3 mini modern combat 4 nova 3 gibi oyunları akıcı olarak çalıştırıyor mu ?

Evet sorunsuz çalışıyor. Ama hem konunun dağılmasını engellemek hem de daha detaylı bilgi almak için yeni konu açmak daha iyi olur.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Gerek kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu actim arkadaşlar onay bekliyorum.

kilicaslan17

Üye

Diğer arkadaş nasıl çalışıyor demiş hayret ettim.Modern Combat4 10fps falan anca veriyor.Kasmadığı saniye yok.Nova3 sorunsuz çalışıyormuş ama apk bulamadım.İllaki satın almak lazımmış Nova3 ü.Ayrıca Batman oyunuda çok kasıyor.Fifa12 de hafif takılmalar var.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Diğer arkadaş nasıl çalışıyor demiş hayret ettim.Modern Combat4 10fps falan anca veriyor.Kasmadığı saniye yok.Nova3 sorunsuz çalışıyormuş ama apk bulamadım.İllaki satın almak lazımmış Nova3 ü.Ayrıca Batman oyunuda çok kasıyor.Fifa12 de hafif takılmalar var.

bol kesefen atıyorsun gibime geldi

kilicaslan17

Üye
bol kesefen atıyorsun gibime geldi

Ciddi misin yoksa espri mi? Modern combat4 ve batman dehşet kasıyor.Fifa12 de bariz takılıyor.İzle videoları:

Bizzat fps ölçüm yaptım.Batman ve Modern combat ortalama 15fps veriyor.Fifa12 18-20fps veriyor.Oynarken rahatsız edecek kadar çok takılma yapıyor.

kajmerX

Üye
ben oynuyorum ne kasması ya. Mc3ü bitirdim Batman ise şuan oynuyorum. Ciddiyim sizde mi sorun var benim tel mi tuhaf anlamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt