Sizce Bu fiyata Göre iyimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Bu fiyata Göre iyimi ?
Abime Dün notebook aldık Benim Hoşuma Gitti en ideali buydu İndirimdeydi. Özelliklerini Yazayım.

Asus

a8 1.9ghz Turbo ile 2.4ghz Quad Core

6gb DDR3 Ram

1gb 128bit amd7640g+

500gb hdd

1000tlye media Markt tan aldık İyimi ...

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
6 gb Ramı tam kullanıyormu kardeşim bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden bak kullanılabilir bellek kaç ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

5,86gb kullanabilir bellek.

Ekran kartı işlemci ile tümleşik modeli. 7440g vram olarak pc nin ram ini kullanır. Bu bu sebepten 6gb ram kullanıcıya vermez
. Yeterli denecek seviyede ama iyi denmez. :oke:

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
6 gb Ramı tam kullanıyormu kardeşim bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden bak kullanılabilir bellek kaç ?
İyi bi rakam nerdeyse hepsini kullanıyor sistem güzel hayırlı olsun kardeşim Moderatör kardeşim Bana bişeyler öğretmeye çalışma Kendi Bilgim Bana Yetiyor Saygılar ..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
İyi bi rakam nerdeyse hepsini kullanıyor sistem güzel hayırlı olsun kardeşim Moderatör kardeşim Bana bişeyler öğretmeye çalışma Kendi Bilgim Bana Yetiyor Saygılar ..
alıntıyı konu sahibine yaptım ve açıklamada bulundum
üzerinize alıyorsanız öğrenecek birşeyleriniz var demekki :oke:
iyi forumlar :maxicep:

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi

Ekran kartı işlemci ile tümleşik modeli. 7440g vram olarak pc nin ram ini kullanır. Bu bu sebepten 6gb ram kullanıcıya vermez
. Yeterli denecek seviyede ama iyi denmez. :oke:

Modeli Yanlış yazmışım 1gb 128bit amd7640g+ Model bu Ben Mafia 2 high da Sorunsuz Oynatıyor Gta4 de Highda ufak tefek ama akıcı bir şekilde oynuyor :hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Modeli Yanlış yazmışım 1gb 128bit amd7640g+ Model bu Ben Mafia 2 high da Sorunsuz Oynatıyor Gta4 de Highda ufak tefek ama akıcı bir şekilde oynuyor :hmmm
7640g orta seviye bir karttır sorun yaşatmaz. :oke:
orta-yüksek ayarda oyunları sorunsuz oynatır. :)

• Beğen
Tepkiler: MrExpert

Üst Alt