Lumia 820 ModernCombat yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mühendis_bey

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 ModernCombat yükleme sorunu
Arkadaşlar ben 820 ye modern kombat yükleyemiyorum hafıza yetersiz diyor. Sırf bu yüzden cihazı sıfırladım ve hiçbir güncelleme ve yükleme yapmadan yüklemeyi denedim olmadı aynı hatayı veriyor
çözüm önerisi olan var mı yada l829 ye yükleme yapabilen var mı

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Sırf şu durum yüzüden büyük oyunları kurmuyorum/kuramıyorum/satınalamıyorum :)

alical33

alical33

Üye
modern kombat kurlduktan sonra 1.86 gb alan kaplıyor 820 de dahili hafıza 8gb ama kullanıcıya ne kalıyor bilmiyorum sd karta uygulama kurulamadığı bilindiği halde neden böyle küçük hafıza koymuşlar anlamadım. nekadar müzik video reism vs varsa sd karta atıp tekrar bir deneyin isterseniz kapasite kontrolündende haritaları sd karta taşıyın inşallah olur

mühendis_bey

Üye
    Konu Sahibi
4.65 boş hafıza ama genede yüklenmiyor sıfırladım öyleyken yuklenmedi

braayn

braayn

Üye
modern kombat kurlduktan sonra 1.86 gb alan kaplıyor 820 de dahili hafıza 8gb ama kullanıcıya ne kalıyor bilmiyorum sd karta uygulama kurulamadığı bilindiği halde neden böyle küçük hafıza koymuşlar anlamadım. nekadar müzik video reism vs varsa sd karta atıp tekrar bir deneyin isterseniz kapasite kontrolündende haritaları sd karta taşıyın inşallah olur

Bence microsoft micro sd karlara uygluma kurulumu sadece bir süre izin vermeyecektir bir süre sonra izin vereceğine inanıyorum.Çünkü yeni bir sistem bende çıkarsam izin vermem kullanıcı oyunu indirecek class 4 8 gb sd diske oyunu kuracak hafıza kartı yüzünden oyundan atıcak veya oyun donacak kullanıcıda gidip cihazı kötüleyecek bu tarz sorunlardan dolayı şuanlık izin vermiyordur die tahminde bulunuyorum sadece :)

• Beğen
Tepkiler: mısto61
acoustic

acoustic

Üye
Bence microsoft micro sd karlara uygluma kurulumu sadece bir süre izin vermeyecektir bir süre sonra izin vereceğine inanıyorum.Çünkü yeni bir sistem bende çıkarsam izin vermem kullanıcı oyunu indirecek class 4 8 gb sd diske oyunu kuracak hafıza kartı yüzünden oyundan atıcak veya oyun donacak kullanıcıda gidip cihazı kötüleyecek bu tarz sorunlardan dolayı şuanlık izin vermiyordur die tahminde bulunuyorum sadece :)

Bu görüşe katılıyorum herkes uygulamaları karta taşıyacak vede bazı zamanlar takılacak kitlenecek ve de atma sorunu baş gösterecek kullanıcı hemen telefonları suçlayacak yada Windows u :)

eSpi0n

eSpi0n

Üye
820 kullanıyorum hiç sorun yaşamadım,gayette güzel çalışıyor(yükleyemeyenler için;pc de windowsphone.com dan giriş yapıp oyunu ordan yüklesinler pc telefona gönderiyor kendisi[Telefonumu bul:özelliğini açık tutun, telefondaki],böylelikle sorun çıkmıyor)birde ayrıyetten bir bilgi daha vereyim Final fantasy çalışmıyor yorumları görüyorum hep store'da , bölge ayarlarını ABD yapıp telefonu yeniden başlatınca oyun sorunsuz oynanıyor.bilmeyenlere söylersiniz.

mert3548

Üye
arkadaşlar büyük boyutlu oyunları bilgisayar üzerinden mağazaya girip ordan yükleyebiliyorum yoksa tlefondan hafızanız yetersiz yazısı çıkıyor ve moralimizi bozuyor ama diğer büyük güncellemede ms nin sd karta atma ihtimalini düşünüyorum uygulamaları...

Üst Alt