C7 kamera kalitesizliği

Sponsorlu Bağlantılar

kulORD

Üye
    Konu Sahibi
C7 kamera kalitesizliği
C7 nin 8 mp kamerası var. Doğru düzgün kağıt fotoğrafı çekmiyor. S3 de 8 mp ama kağıdı çok güzel çekiyor. Yapabileceğim bir ayar felan veya program var mı

MaxipmaN

Üye
otofocus yok c7 de ondan cfw yükleyip C seçeneği var A nın olduğu yerde ordan ayarları istersen anlatırım böyle en iyisi olur cfwsiz biraz daha kötü olur fazla fark olmaz ama kağıdı yine de çekemezsin

achambo

achambo

Üye
önüne mercek koy

teknozan_92

teknozan_92

Üye
otofocus yok c7 de ondan cfw yükleyip C seçeneği var A nın olduğu yerde ordan ayarları istersen anlatırım böyle en iyisi olur cfwsiz biraz daha kötü olur fazla fark olmaz ama kağıdı yine de çekemezsin

daha açık yazsak arkadaşım

MaxipmaN

Üye
daha açık yazsak arkadaşım

cfw yüklesen de yüklemesende ayarlar aynı kamerayı aç ortadaki A ya bas C nin üstüne tıkla düzenle de netlik yüksek olcak pozlama telafisi 0.5 olcak kontrast en yükseğin iki altı olacak varsayılan sahne modunu aktif yaparsan hep C aktif olur

.Murat.

.Murat.

Üye
bak çözüm yolu verilmiş yukarda mercek koy önüne
büyütec kullan cetvellerdeki büyütec bile iş görür

kulORD

Üye
    Konu Sahibi
öğrenci adamız yanımda cetvel mi taşıyayım

sincarezindan

sincarezindan

Üye
c7 kamerası için yapabilecek birşey yok

gestere41

Üye
c7 alırken telefon işlerinden neredeyse hiç anlamıyordum; telefonu hack etmekten korkuyordum o derece yani... herşeyi, telefonu aldıktan sonra öğrendim, ve samimi söylüyorum ki en büyük pişmanlığım kameradır... öğrenciyim ve bu tip yazı işleriyle çok iç içeyim. her gün lanet okuyorum nokiaya... 700 lira verdim zamanında; autofocus özelliği yok

mustafasen

mustafasen

Üye
c7 alırken telefon işlerinden neredeyse hiç anlamıyordum; telefonu hack etmekten korkuyordum o derece yani... herşeyi, telefonu aldıktan sonra öğrendim, ve samimi söylüyorum ki en büyük pişmanlığım kameradır... öğrenciyim ve bu tip yazı işleriyle çok iç içeyim. her gün lanet okuyorum nokiaya... 700 lira verdim zamanında; autofocus özelliği yok
Dostum o kadat dert etme yahu,sana bir öneri yapayım;kullandığın kameranın cisme odak uzaklığı 60cm dir,yani 60 cm geride çek resimleri sonra kroplayabilirsin

gestere41

Üye
Dostum o kadat dert etme yahu,sana bir öneri yapayım;kullandığın kameranın cisme odak uzaklığı 60cm dir,yani 60 cm geride çek resimleri sonra kroplayabilirsin

usta büyük yazılarda haklısın, çok denedim fakat 60cm uzaktan çekilince çoğu küçük yazı okunmuyor... kameranın tam önüne büyüteç koyunca sorun çözülüyor, ama bilirsin ki kim her zaman yanında büyüteç taşır...

sezer216

sezer216

Üye
|-)

Üst Alt