400TL ara dönem bedeli !

Sponsorlu Bağlantılar

N0CASH

N0CASH

Üye
    Konu Sahibi
400TL ara dönem bedeli !
Arkadaşlar, abim 'Yeni Nesil 500 Tarife'si kullanıyor.Bugün(26.04.13) abime bilgi gelmiş.400 TL'lik ara dönem ücretini ödemeniz gerekiyor son gün yarın(27.04.13) diye.Fatura kesim tarihi her ayın 18'inde oluyordu.Şuana kadar ödemediğimiz veya geçiktirdiğimiz bir fatura olmadı.Paket aşımında ayrı olarak fatura geliyor diye biliyorum.Avea'dan döküman istedik.Ocak ayından bu yana paket aşımı ücreti toplam 4,61TL gözüküyor.
Müşteri hizmetleriyle konuşmuş ara dönem bedeli nedir diye.Açıklama yapamadılar dedi.Müşteri hizmetlerini arıyorum telefona cevap vermiyorlar.

Ara dönem bedeli nedir ?
Ne yapmak gerekiyor ?

Yardımlarınızı bekliyorum

phasan

phasan

Üye
Googlede aradımda o google de bılemedı sorunu

restmod

restmod

Üye
Bendede bi ara 80 kusur diyodu ama normal geldi fatura yanlislikla yollanmis olabilir

N0CASH

N0CASH

Üye
    Konu Sahibi
Fatura yanlışlıkla kesilmiş ancak faturayı ödemek zorunda kaldık.Ödemeseydik hat bugün kapanacaktı ve faturaya ek taahhütlü telefon almıştık.2-3 gün sonra döküman isteyip dava açacağız.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar telefon alırken sözleşmeyi okumamış ara ödeme o yani 1000 kiralık telefon alıyorsun 600tl yi 12 ye bölüyor üstünü bu şekilde ödüyorsunuz

N0CASH

N0CASH

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir şey yok, 24x82 TL kampanyalı S3 aldık.Ayrıca ödediğimiz miktar faturalardan kesilecek.

d3likanLI

Üye
Arkadaşlar, abim 'Yeni Nesil 500 Tarife'si kullanıyor.Bugün(26.04.13) abime bilgi gelmiş.400 TL'lik ara dönem ücretini ödemeniz gerekiyor son gün yarın(27.04.13) diye.Fatura kesim tarihi her ayın 18'inde oluyordu.Şuana kadar ödemediğimiz veya geçiktirdiğimiz bir fatura olmadı.Paket aşımında ayrı olarak fatura geliyor diye biliyorum.Avea'dan döküman istedik.Ocak ayından bu yana paket aşımı ücreti toplam 4,61TL gözüküyor.
Müşteri hizmetleriyle konuşmuş ara dönem bedeli nedir diye.Açıklama yapamadılar dedi.Müşteri hizmetlerini arıyorum telefona cevap vermiyorlar.

Ara dönem bedeli nedir ?
Ne yapmak gerekiyor ?

Yardımlarınızı bekliyorum

ara ödeme abonelik sözleşmelerinde geçer

örnek verelim: mesela 30 günlük periyotlar halinde ödediğin fatura tutarı 100 - 150 arası

2 haftada 400 lira fatura yaratırsan operatör sana durrrrr diyerek kendini garantiye alıyor. yürütülen mantık "ya ödemezsen" operatörler de bankalar gibi kredi riskleri çıkarır bu riskin üzerine çıkarsan hattı tek taraflı aramaya kapatır. Ara faturaya gecikme faizi işlemez ve çoğu operatörde ara fatura tutarına vergi dahil edilmiyor. Yani dönem faturanda o 400 liranın %43 vergisi (internet kullanımı kaynaklı ücret varsa %23) gelecek hazırlıklı olmanı öneririm

sorun ne olabilir ?

mobil ödeme, özel servis kullanımı, paket aşımı, sms aşımı gibi kullanıcı kaynaklı sorun olabilir ama paket aşımı kaynaklı 24 saat içerisinde bildirim sms i almadıysan ödediğin ücretin tamamını geri iade talep edebilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: N0CASH
N0CASH

N0CASH

Üye
    Konu Sahibi
ara ödeme abonelik sözleşmelerinde geçer

örnek verelim: mesela 30 günlük periyotlar halinde ödediğin fatura tutarı 100 - 150 arası

2 haftada 400 lira fatura yaratırsan operatör sana durrrrr diyerek kendini garantiye alıyor. yürütülen mantık "ya ödemezsen" operatörler de bankalar gibi kredi riskleri çıkarır bu riskin üzerine çıkarsan hattı tek taraflı aramaya kapatır. Ara faturaya gecikme faizi işlemez ve çoğu operatörde ara fatura tutarına vergi dahil edilmiyor. Yani dönem faturanda o 400 liranın %43 vergisi (internet kullanımı kaynaklı ücret varsa %23) gelecek hazırlıklı olmanı öneririm

sorun ne olabilir ?

mobil ödeme, özel servis kullanımı, paket aşımı, sms aşımı gibi kullanıcı kaynaklı sorun olabilir ama paket aşımı kaynaklı 24 saat içerisinde bildirim sms i almadıysan ödediğin ücretin tamamını geri iade talep edebilirsin ;)

Açıklama için teşekkür ederim, sms aşımı olmuş oda toplam 4,61 TL gözüküyordu.Fatura yanlışlıkla kesilmiş denildi.Parayı direk vermiyorlar.Ancak faturalardan kesebiliriz dediler.

phasan

phasan

Üye
Aslında hiç guzel degıl faturalı kullanmak

Takipçi Satın Al

Üst Alt