Selamünaleyküm aslm hoş geldin
haydaravısyon Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoşbuldum Haydar sağol nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyim sen nasılsın
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın bugün? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim abim sağolasın asıl sen nasıl oldun atlattın mı biraz iyimisin?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın bugün? Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim abim sağolasın asıl sen nasıl oldun atlattın mı biraz iyimisin?
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Şükür iyiyim abim sağolasın asıl sen nasıl oldun atlattın mı biraz iyimisin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür atlattım yahu, iyi geldi dualarınız. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk Gokcen abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı sen nasılsın
x-scarface' Alıntı: Şükür iyiyim abim sağolasın asıl sen nasıl oldun atlattın mı biraz iyimisin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür atlattım yahu, iyi geldi dualarınız. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk Gokcen abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı sen nasılsın
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Naber Aras abi Genişletmek için tıkla ... İyidir güzel kardeşim senden
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür atlattım yahu, iyi geldi dualarınız. - - - Eklendi - - - İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Ya sey sorucam izmirde kitap fuari acildi bir gittim bayagi kitap aldim yarin bir daha gidicem onerebileceginiz kitap var mi?
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür atlattım yahu, iyi geldi dualarınız. - - - Eklendi - - - İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Ya sey sorucam izmirde kitap fuari acildi bir gittim bayagi kitap aldim yarin bir daha gidicem onerebileceginiz kitap var mi?
OttomaN TigeR Üye MrExpert' Alıntı: Ee nasılsınız Cümleten ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyiz hoş geldin
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aras'ın konusu benim ha kimse niyetlenmesin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral abim Açanı vururum
OttomaN TigeR' Alıntı: Aras'ın konusu benim ha kimse niyetlenmesin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kral abim Açanı vururum