[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

zehrasti

Üye
ben kurdum menü de simge olarak gözüküyo da ama girmiyo bi türlü yardımcı olur musunuz

- - - Eklendi - - -

aa çok pardon nokia 500 tlfnum.angry birds season çalışmadı yüklemeler sırasıyla yaptım ama simgeye tıklıyorum menüde ki hiçbişe olmuyo :( şapkalı bi kuş simgesi var menüde oyun simgesi olarak

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum menü de simge olarak gözüküyo da ama girmiyo bi türlü yardımcı olur musunuz

- - - Eklendi - - -

aa çok pardon nokia 500 tlfnum.angry birds season çalışmadı yüklemeler sırasıyla yaptım ama simgeye tıklıyorum menüde ki hiçbişe olmuyo :( şapkalı bi kuş simgesi var menüde oyun simgesi olarak

bir de komple oyunu kaldırıp diğer hafızaya (flash a kurduysanız dahili hafızaya kurun yada tam tersini yapın) kurup deneyin. sorun kullandığınız fw den de kaynaklı olabilir

kursat99

kursat99

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım bende de Nokia 500 Belle Refresh var. Biz de GPU olmadığı için HD oyun oynayamıyoruz. Ama bazı oyunların bizim telefona uyarlanmıs hali var. Onları indir. Mesela telefonu aldığımda Angry Birds ün uyarlanmış hali vardı. Çok güzel çalışıyordu.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883

taran ebabil

Üye
teşekkür ederim.

• Beğen

hamdicem

Üye
E7-00 güncelleme hatası veriyor biri ne yapmamız lazım

chatluck07

Üye
Mediafire den indermeye çalıştığımda dosya yok diyor yardımcı olur musun ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Linkleri düzeltirmisiniz.

sinocino36

Üye
oyun nasıl indiriliyor acaba

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri düzeltirmisiniz.

mediafire hesabım ban lanmış. yeni hesabı aldım, akşama linkler yenilenecek. hotfile linkleri çalışıyor, akşama kadar oradan indirebilirsiniz :oke:

adf.ly ile başlayan linke tılayın, 5 saniye bekledikten sonra reklamı geç deyin. sonra hotfile dan indirin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Linkler Yenilendi :oke:

chatluck07

Üye
Keşke star wars ve space de olsa :)

• Beğen

kirasjustice

Üye
Merhaba,
Benim telefonum Nokia 603, Normal Angry Birds'ü indirdim, doğru sırayla kurmaya basladım. v1.2.1, v1.4.2 normal kuruldu fakat v1.4.3'e geldiğinde uygulama erişimine izin verilmedi dedi. Ne yapmalıyım? Yardım lütfen.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,
Benim telefonum Nokia 603, Normal Angry Birds'ü indirdim, doğru sırayla kurmaya basladım. v1.2.1, v1.4.2 normal kuruldu fakat v1.4.3'e geldiğinde uygulama erişimine izin verilmedi dedi. Ne yapmalıyım? Yardım lütfen.

1.4.3 mü yoksa 1.4.3 update pack mi acaba?

kirasjustice

Üye
normal 1.4.3'te hata verdi.

cebimci

Üye
kardeş bu paketlerin içinde bir sürü sürüm var illa hepsini mi yüklemek zorundayız çalışması için ? Mesela ana oyun olan Angry Birds v2.0.2 yüklesek sadece rio oyunun dan da Angry Birds Rio v1.4.4 yüklesek . Seasons oyunun dan da Angry Birds Seasons v2.3.0 sürümünü yüklesek yani hani 3 oyun ya bunların sadece son sürümlerini yüklesek 3 farklı oyun olsun diye böyle yapsak olmaz mı? illa hepsini mi yüklememiz gerekiyor yardımcı olur musun?

Üst Alt