son 1 rakama 1000 puan veriyodunuz orda 500 yazıyo niye düşürdünüz?
Birinci sayfada gerektiğinde kriterleri değiştirme hakkımızı saklı tuttuk... Milli Piyango idaresi kadar profesyonel olmadığımızdan ve hediye puan ve kontörler karşılıksız olarak verildiğinden doğal olarak bize neye mal olacağını kestirmek zor.. bu yüzden şimdilik tek rakamı başlangıç günü düşürdük......
Endişe etmeyin..

sonuca bakalım.. eğer bizi kasmazsa 500 ü 1000'e çıkartırız
başvuru bu akşam saat 18.00 de bitecek..(17 dk sonra)
--------------- Ekleme ---------------
Ya ben numaramı verdim diye hatırlıyorum ama listede kendimi göremedim gönderimide telefonumdaki internetten yaptığım için tam olarak ulaştı mı ondan da emin değilim oyüzden ben yinede bir daha vereyim numaramı eğer önceden bir numara girmişsem bu yazdığım geçersiz olabilir
numaram 9642
daha önce katılımın kayıt edilmiş..
üzgünüz..katılım tarihi itibarıyle geçersiz başvuru..
2008 yeni yılı adına düzenlediğimiz maxipuan-kontör kampanyamız sona ermiştir.. Katılan, ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz.
Milli Piyango idaresi tarafından düzenlenen yılbaşı özel çekilişi bu akşam sonuçlanacak.. kazanan en büyük numara belli olduğu andan itibaren katılan bütün numaraları kontrol edeceğiz.. en kısa zamanda sonuçlandıracağız. herkese bol şanslar..
Mutlu Yıllar..
Milli Piyango 2008 yılbaşı özel çekilişinde en büyük ikramiye
1121383 rakamına çıkmıştır..
Son dört rakam
1383 tür.
FurkanBilge=1453
Quattro=3013
emrah44=3673
Silent Assassin=1593
volkanik546=2003
haydar_ecevit=7413
kovboy83=4253
sonbela = 7563
agasabene = 1893
dreamnurse=2603
CaNNiSaR=6273
marvelboy=8473
Üyelerimiz seçtikleri rakamların son bir rakamına göre 500 maxipuan kazandılar.. Tebrikler..
Son iki rakam= bilen yok
Son üç rakam= bilen yok
Dört rakamın tamamı= bilen yok