"Türk sporunun lokomotifiyiz, Amsterdam'a gideceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
"Türk sporunun lokomotifiyiz, Amsterdam'a gideceğiz"
[h=2]Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Abdullah Kiğılı, sarı-lacivertli kulübün Türk sporunun lokomotifi olduğunu ve Amsterdam'a gideceklerine inandıklarını söyledi.[/h]

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısı başladı.
Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gribal enfeksiyon geçirdiği için katılamadı.
Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu.
"RAHAT UYU SERKAN ACAR, FENERBAHÇE EMİN ELLERDE"
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın toplantıyı açmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, "Başkanımız çok ağır bir gribal enfeksiyon geçiriyor. Herkese selam ve saygılarını iletti. Açıkçası bugün konuşmama boğazım düğümlenerek başlayacağım. Çünkü geçtiğimiz hafta camia olarak çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Serkan Acar, sen orada rahat uyu, Fenerbahçe emin ellerde. Amsterdam yolundayız, emeklerin boşa gitmiyor" diye konuştu.
"BENFICA'YI SAHADAN SİLDİK"
Kiğılı, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi yarı finali ilk maçında Portekiz temsilisi Benfica'yı 1-0 yenerek, final yolunda önemli bir galibiyet aldığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'ın 15 yıl önce Fenerbahçe'yi "Avrupa'nın en büyüğü" yapmak için yola çıktığını aktaran Kığılı, "Bundan 15 yıl önce, 'Avrupa'nın en büyüğü' olma parolasıyla yola çıkan başkanımız, geçmiş dönem yönetim kurullarımız ve mevcut yönetimimizin yaptığı yatırımlar, muhtelif branşlarda etkilerini somut ve sürekli bir şekilde göstermeye başladı. Takımımız, 25 Nisan Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Portekiz Ligi'nin lideri, 38 maçtır gerek Avrupa'da gerekse ulusal liginde yenilmeyen Benfica'yı sahadan sildi. Şanssızlıklar sonucu 1-0'la yetinerek, final yolunda var olan inancımızı kuvvetlendiren profesyonel futbol takımımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.
"AMSTERDAM'A GİDECEĞİZ
Başkan Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın önderliğinde Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olma yolunda ilerlediklerini vurgulayan Kiğılı, "Avrupa'nın yalnızca sayılı takımlarının başarabildiği nisan ayında 3 kupada birden zirve parolasını son ana kadar getiren ve halen bu 3 kulvarda şampiyonluk şansı olan futbol takımımız, inşallah bizleri Amsterdam'a götürecek. Takımız, binbir zorluklarla aştığımız iki yıllık süreçte, en iyi cevabı sahada verecektir. Hocamızı, teknik ekibimizi, oyuncularımızı ve taraftarımızı, şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

Amatör branşların başarıları hakkında da bilgi veren ve bir spor kulübü olduklarının altını çizen Kiğılı, "Türkiye'de spor kulübü kimliğinin kulüplere kazandırılmasında bir öncüyüz. Fenerbahçe Spor Kulübü yaptığı yatırımlarla her daim Türkiye'deki diğer kulüplere örnek teşkil ederek, ülkemizin bayrağını Avrupa'da en yukarılara taşımak ve ülkemize bu kimlikle hizmet etmeyi hedefliyor" ifadelerini kullandı.
"TÜRK SPORUNUN LOKOMOTİFİYİZ"
Konuşmasının sonunda alınan başarılardan dolayı tüm sporcuları tebrik eden Kiğılı, "Fenerbahçe Spor Kulübü, Türk sporunun lokomotifi olma misyonunu layıkıyla yerine getirmeye devam ederken, tüm başarıları ve yatırımlarını, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olarak gerçekleştirerek, gelecek nesillere en güzel örneği teşkil etmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin başarılarla dolu muhteşem yarınlarında görüşmek üzere" dedi.

YÜKSEL GÜNAY: BİZ YÖNETİMİN KARŞISINDA DEĞİL YANINDAYIZ
Toplantının başında konuşan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Günay, önemli bir konuyu dile getirmek için söz aldığını vurguladı.

Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bulunan atletizm sahasına isim verilmesiyle ilgili aldıkları karar konusunda kulüp yönetim kuruluyla aralarında yapılan yazışmayı salonda bulunan üyelerle paylaşan Günay, "Alınan kararla ilgili biz sekreterliğe 'Divan zabıtları geldi mi ' diye sorduk. 'Hayır gelmedi, yönetim kuruluna müracaat edin' cevabını aldık. Yüksek divan kurulu, yönetim kurullarından bu tip talimatlar almaz. Yüksek divan kurulu saygındır. Yönetim kuruluna da talimat vermez. Çünkü doğru değildir. Bu terbiyesizliği ben yapmam" diye konuştu.
Günay, sözlerini, "Biz yönetim kurulunun karşısında değiliz, yanındayız" diyerek tamamladı.
Bu arada, söz olan bir üye geçtiğimiz hafta vefat eden kulüp müdürü Serkan Acar'ın isminin Topuk Yaylası'nda bulunan kulüp tesislerine verilmesi konusunda yönetim kuruluna öneride bulundu. Konunun, yönetim tarafından karara bağlanacağı bildirildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tüm branşlar da Avrupa da ülkemizde gururla temsil ettik , etmeye devam ediyoruz .
Basketbol Euroleague Final
Futbol Uefa Finale yakınız ...
Voleybol da Avrupa şampiyonluğu ...

Fazla söze gerek yok herhalde . ;)
 
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Erkek basketbolda da yapsanız tam olacak :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Onu da Efes yaptı . :D
 
paradox07

paradox07

Üye
sait abi olmadi bu ya renk katardik tartismayla foruma ;)
 
Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Elenmeseydi iyi olurdu ama az kalmıştı
 
paradox07

paradox07

Üye
Nextman abi ismin Sait idi demi?yanlis mi hatirliyorum yoksa?
 


Üst Alt