Htc 8S arama bekletme ve engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8S arama bekletme ve engelleme
Htc 8s için arama bekletme seçeneği yok mudur. Çünkü Çok ihtiyacım olan bir ayar eksikliği. Ayrıca bu engelleme olayını ne zaman çözecekler bir bilgi sahibi var mıdır?

drangela61

drangela61

Üye
Nokiada şebeke+ ayarında var arama bekletme ama htcde nasıl bilmiyorum..

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
Daha henüz htc de yok sanırım çünkü aramadığım ayar kalmadı :(

evarietyw

evarietyw

Üye
Arama bekletmeyi ben kullanıyorum htc 8s :)

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
Rica etsem nasıl yapıldığını açıklar mısın

evarietyw

evarietyw

Üye
Arama bekletmeden kastın eğer biriyle konuşurken başkası arayınca onu hatta alıp diğerini bekletmekse onun kaynağı telefon değil şebeke. Yani kullandığın operatörün bu arama bekletme servisini açmalısın müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
Arama bekletmeden kastın eğer biriyle konuşurken başkası arayınca onu hatta alıp diğerini bekletmekse onun kaynağı telefon değil şebeke. Yani kullandığın operatörün bu arama bekletme servisini açmalısın müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır

Daha önce kullandığım cihazlarda bu ayarı el ile ben yapıyordum yani cihazlar android idi ve kolayca istediğim şekilde değiştiriyordum şebeke sağlayıcı ile bir bağlantısı yoktu Windows Phone da bu ayarı şebeke sağlayıcı mı yapıyor?

evarietyw

evarietyw

Üye
Daha önce kullandığım Nokia cihazda bu ayar yoktu Avea yı aradım ve servisi açtılar htc 8s i alınca da aynı şekilde hallettim

- - - Eklendi - - -

Hatta aveada *43# kardeşim eğer Avea kullanıyorsan :)

acoustic

acoustic

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

Hatta aveada *43# kardeşim eğer Avea kullanıyorsan :)

Turkcell servis sağlayıcı mı arayarak gerekli işlemi yaptırdım. Desteğin için teşekkürler ve ayrıca çağrı bekletme seçeneği turkcell kullanıcıları için de aynı şekil de oluyormuş yani
*43#
Hızlı ve prattik.

evarietyw

evarietyw

Üye
Hayırlı olsun kardeş yardımım olduysa ne mutlu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yardım eden arkadaşlara teşekkürler:oke:

sorun çözüldügüne göre konu :locked2:

Üst Alt