Sony Xpera P mi Lg OptimusL9 mu

Sponsorlu Bağlantılar

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xpera P mi Lg OptimusL9 mu
Sizce hangisi daha iyi uzun vadede kullanım için,siz hangisini alırdınız neden

emin_uslu

emin_uslu

Üye
ben p alırdım ama şarj az gidiyor tabi ekran büyük olsun diyorsan l9 iyidir ne için kullanacaksın o mühim

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsa L9 alırdım. Xperia P'den şık bir telefon.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Xperia p sony farkı

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
xperia p daha iyidir ve telefonla fazla uğraşmaz isen ve ekran parlaklığını sonuna kadar açmazsan bence 1 günü çıkarır istersen birde buraya bak

emin_uslu

emin_uslu

Üye
ayrıca jelly bean geliyo p ye şarj sorunu azalcakmış

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye

birde sony nin arayüzünde şu saat widgeti kafama çok takılıyor yani bir beyaz duvar kağıdı koysak saati göremeyiz çünkü saat widgeti beyaz

aslansercan

Üye
Xperia P kullanıcısıyım jelly bean güncellemesi geldi.Güncellemeden sonra batarya performansı arttı.Ayrıca Vodafone kullanıcısı değilsen günde 5 saat yoğun kullanımda şarj 1-5 güne kadar dayanır.Ayrıca 45 dakikada batarya doluyor. Performans açısından sıkıntı yok Dead Trigger'i kasmadan oynuyorum.Menü geçişlerinde falan sıkıntı yaşamıyorum.Kamerası ise mükemmel.Çoğu orta düzey fotoğraf makinesinden daha iyi çekime sahip.Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa sorabilirsin.

pureorhybrid

Üye
    Konu Sahibi
Xperia P kullanıcısıyım jelly bean güncellemesi geldi.Güncellemeden sonra batarya performansı arttı.Ayrıca Vodafone kullanıcısı değilsen günde 5 saat yoğun kullanımda şarj 1-5 güne kadar dayanır.Ayrıca 45 dakikada batarya doluyor. Performans açısından sıkıntı yok Dead Trigger'i kasmadan oynuyorum.Menü geçişlerinde falan sıkıntı yaşamıyorum.Kamerası ise mükemmel.Çoğu orta düzey fotoğraf makinesinden daha iyi çekime sahip.Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa sorabilirsin.

ekranı diğer 4" lere göre daha dar..bilemioyirum ya lg çok şık büyük ekran falan hoşuma gitti..ama p dede 8mp var ve daha havalı.hala kararsızım lg de sorun yaşarmıyım bilemiyorum.peki p nin eksileri ne ve sonynin servisi nasıl kardeş??

emin_uslu

emin_uslu

Üye

birde sony nin arayüzünde şu saat widgeti kafama çok takılıyor yani bir beyaz duvar kağıdı koysak saati göremeyiz çünkü saat widgeti beyaz
Kafana takılan o olsun :) siyah widget de var dört ffarklı saat widgeti var

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

aslansercan

Üye
ekranı diğer 4" lere göre daha dar..bilemioyirum ya lg çok şık büyük ekran falan hoşuma gitti..ama p dede 8mp var ve daha havalı.hala kararsızım lg de sorun yaşarmıyım bilemiyorum.peki p nin eksileri ne ve sonynin servisi nasıl kardeş??
Eksisi bataryasının çabuk bitmesi onun dışında eksisini görmedim.Servisini bilmiyorum 1 ay oldu alalı ama golddan almıştım servisine biz gönderiyoruz demişlerdi.

serihan

serihan

Üye

Xperia p

Üst Alt