Galaxy s3 ümü note 2 ile takas etmeliyimi

Sponsorlu Bağlantılar

creeper

creeper

Üye

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Türkiye'de 4g mi var? Hiç gerek yok lte'e.
Bu düşünce sistemiyle gidersen hep yeni almaya mahkumsun ,sen 4g yok diye almıyorsan o senin seçimin ,ama türkiyede elbet 4g ye geçiş yapılacak ,herkes 4g için yeni telefon alırken bu kişi direk kullanıbilecek ,lte gelene kadar kendi modunda kullanır gelince 4g moduna geçer

TheMadness

TheMadness

Üye
Çift çekirdek yok mu lte versiyonunda

Symbianize

Symbianize

Üye
500 tl ye yeni telefon alınır

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Çift çekirdek yok mu lte versiyonunda
Çift çekirdek yok ,s3 mini çift çekirdek ,s3 segmenti 4 çekirdekdir,bu lte versiyonuda 4 çekirdektir tek farkları aşağıdaki özellikleri

Samsung Galaxy S3 I9305 LTE Modelinin Normal S3 e Göre Farkları

2GB Ram Olması
LTE Şebekesine Sahip Olması
Normal s3 e göre çok az yüksek ekran çözünürlüğüne sahip,onun haricinde başka farkı yok

TheMadness

TheMadness

Üye

Çift çekirdek yok ,s3 mini çift çekirdek ,s3 segmenti 4 çekirdekdir,bu lte versiyonuda 4 çekirdektir tek farkları aşağıdaki özellikleri

Samsung Galaxy S3 I9305 LTE Modelinin Normal S3 e Göre Farkları

2GB Ram Olması
LTE Şebekesine Sahip Olması
Normal s3 e göre çok az yüksek ekran çözünürlüğüne sahip,onun haricinde başka farkı yok

Ben kanada veya amerikan sürümü sandım onlar çift çekirdek

creeper

creeper

Üye

Bu düşünce sistemiyle gidersen hep yeni almaya mahkumsun ,sen 4g yok diye almıyorsan o senin seçimin ,ama türkiyede elbet 4g ye geçiş yapılacak ,herkes 4g için yeni telefon alırken bu kişi direk kullanıbilecek ,lte gelene kadar kendi modunda kullanır gelince 4g moduna geçer

Bir telefon 2-3 yılda eskir. Daha fazla dayanamaz genelde.

Amerika, avrupa 4g'ye geçtiğinde; operatörler tarafından bize müthiş bir teknoloji gibi tanıtılarak 3g'ye geçildi. Ülkenin daha büyük şehirlerinde bile yer yer 3g'nin çekmemesini geçtim, daha hiçbir şekilde 2g çekmeyen yığınla kasaba, köy vs. var. Ve sen o telefon eskimeden 1-2 yıl içinde bu ülkeye 4g geleceğinden bu kadar eminsen, hayat sana güzel.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye

Elimde iki telefonda var ve nexus 4 s3 ü performans konusunda rahatlıkla ikiye katlar

İyi de performans hakkında bir şey demedim ki :D bir kere o samsung romdan dolayı zaten geride. AOSP rom kurup karşılaştırmak lazım

DDorlion

DDorlion

Üye
bence s3 den devam et kardes

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
s3 derım.

TheMadness

TheMadness

Üye
İhtiyaçlarını karşılıyorsa kalsın. S3 benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.