mx player 1.7.7 ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
mx player 1.7.7 ses sorunu
arkadadlar video yuksek cozunurlukte oynatio 640*420 gibi mesala acio iyi guzel fakat sesde ara ara gitmeler kesilmeler yada geriden gelio bazen goruntu ile ses uyusmuyir pc den aciyirum normal ses. sizce bunun ayari varmi .s yoksa illa pc demi izlicem .s

tel galaxy ace 5830. program gercekten iyi. 1280*720 hd videoyu acio fakat sesde problem .s nasil cozecegimi bilmiyorum yardim edin .s ses kesik olunca filmin tadi cikmio.

ses kesildigi an videoyu durduruyorum devam edince ses gelio sonra ses birden hizlanio .s napacagim bilemiyorum varmi bi cozumu.

paradox07

paradox07

Üye
arkadasta da galaxy ace vardi,o da mx ten videoyu takilarak izliyordu.sanirim cihazin donanimindan kaynaklaniyor

-Emre

-Emre

Üye
İşlemci yavaş kalıyor biraz ama oynamayı hw yerine sw yapın daha hızlı olur ayrıca 1080p bende bile kasyr =(

- - - Eklendi - - -

Yani donanımsal cozucuyu yazılımsal yap

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo cozunurlugu yuksek. rom dersen 2.3.6 yuklettirdim spot telefon ama garantili...

bazilarinda oluyo sorun bazilarinda olmuyo... sinir oluyorum. donanimin yettigi zaten zaten dusuk kalio cozunurluk

zaten yazilimal die otomatik secio. codec ile ilgili sorun olabilirmi ?

-Emre

-Emre

Üye
olmuyo cozunurlugu yuksek. rom dersen 2.3.6 yuklettirdim spot telefon ama garantili...

bazilarinda oluyo sorun bazilarinda olmuyo... sinir oluyorum. donanimin yettigi zaten zaten dusuk kalio cozunurluk

zaten yazilimal die otomatik secio. codec ile ilgili sorun olabilirmi ?

Çalışması için zaten armv6 codec kurdurmuyor mu

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
yeni sürümü 1.7.15 çıktı onu dene! :)

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
1.7.7 dahaa guncel degilmi ? 1.7.15 dagitilabilir surum. simfi o surumu indirip denicem.

evet calisabilmesi icin illa codec gerekli. demek istedigim codectemi teldemi ariza vardi yoksa sorun islemcimi ?

-Emre

-Emre

Üye
1.7.7 dahaa guncel degilmi ? 1.7.15 dagitilabilir surum. simfi o surumu indirip denicem.

evet calisabilmesi icin illa codec gerekli. demek istedigim codectemi teldemi ariza vardi yoksa sorun islemcimi ?

Bence işlemci biraz yavaş kalıyor =( bende de arada oluyor ama çok az

LeYFeaR

Üye
    Konu Sahibi
root yapip islemci hizini biraz yukseltsem ? sizce sorun cozulurmu ?

-Emre

-Emre

Üye
Overclock için sadece root yetmez kernel kurman lazım ondan başka çözümler ara bence başka bir player dene

Üst Alt