Beyler Tema İşine Giriyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Tema İşine Giriyorum :)
Carbide Ui indirdim arkadaşlar güzel güzel sade şık modifiyeli cafcaf lı hertürlü tema yapacağım.

Ve ayrıca siz bana özel mesaj atın isteklerinize göre de tema yaparım boş vakitlerimde.

Mağaza ya koyabilirim yaptıklarımı beğenenler şukulayabilir :) .

yaren_dede

yaren_dede

Üye
temayı sıfırdan yapmak uzun iş bir temada binlerce icon var yani ortaya farklı birşey çıkarmak için uzun bir süre çalışman gerekebilir, ilk defa yapacağın göz önüne alınırsa :)
şimdiden kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
asigsasi

asigsasi

Üye
çok tefarruatlı iş kolay gelsin belki ind ye rakip olursun :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Başarılar

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Carbide'nin içeriğine iyi hakim olursan.Farklı bir tema yaratman içten bile değil.Farklı bir duvar kağıdı ve iconlarla karşılaştım kendim yapmak istiyordum ki sana nasip oldu.Üzerinde fazlasıyla durman lazım tutulur gözüyle bakıyorum sonu nereye varır kestirmek mümkün değil.Şayet seninde gönlün olursa özelden yollarım şimdilik genel görünümü bırakıyorum.

4 renk olarak Duvar kağıdı içinde mevcut.​

muratezer

Üye
Banada yardımcı olurmununuz ?

iVertigo by DSMA Bu Temayı Telefonuma kurduğumda Telefonumun Hafıza kartındaki Dosya isimlerinin sol tarafı bu resimdeki gibi oluyor

Oysa bende senin tema gibi yapmak istiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim ? Yardım edermisiniz?

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
RUKO

RUKO

Üye
kolay gelsin kardes.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Banada yardımcı olurmununuz ?

iVertigo by DSMA Bu Temayı Telefonuma kurduğumda Telefonumun Hafıza kartındaki Dosya isimlerinin sol tarafı bu resimdeki gibi oluyor

Oysa bende senin tema gibi yapmak istiyorum.

Bunu nasıl yapabilirim ? Yardım edermisiniz?

ikinci resimdeki tema linki yokmu?

manolyam63

manolyam63

Üye
guzel

PYTHONs

Üye
    Konu Sahibi
beyler sağolun İsa abi sende teferruatlı demişsin ama ben pcdeki öle işleri severim zaten potoshop bilgim var :)

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk

Takipçi Satın Al

Üst Alt