Windows Phone8.1 konsept by Yanko Andreev

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tweet atmış kontörüm yok diye :kop:

komando04

komando04

Üye
zenginin hesabına fakirin aklı yetmezmiş. Şimdi bu konuştuklarimiza herhangi bir microsoft veya windows phone yetkilisi politikadan uzak samimi bir cevap yazsa emin olun hicbirimiz üstüne laf söyleyemeyiz.

Ama şunu iyi bilin ki windows'un gelecegi windows phone'un başarısına göbekten baglı. Önümüzdrki 5 yıl içinde mobil-masaüstü yazılım senkronizasyonunu tam anlamıyla yapamayan sistemler gözden düşecek. O zaman (mevcut durumda) win8 ile tam uyumlu senkronizasyon ve entegrasyon saglayamayan windows phone, windows'un da sonunu getirir. Belki tamamen yok olmaz ama günümüzdeki İOS durumuna düşer. Yani %20&25 pazar payına geriler. Yerini hangi sistem alır onu bilmiyoruz çünkü şu anda öyle bir rakip yok ama olmayacak anlamına da gelmez.

Ve bu söylediklerimi emin olun Microsoft'un bırakın Ceo'sunu başkanını çaycısı temizlikçisi bile biliyor.

Bunu bilen Microsoft bu yüzden tüm platformlarda tek sistem stratejisi üretti ve bunun icin çalışıyor. Wp8.1(wpblue) güncellemesinden itibaren de bu amac için masaustu&mobil(win8&wp8) yazilimlarinin entegrasyonunu daha ileriye taşiyacak, iki sistemin birbiriyle arasindaki farki kapatacak,en azindan azaltacak geliştirmeler üzerinde çalışıyorlar.

Bu sessizligin sebebini ise 2-3 ay önce verdigimiz bir haberde belirtmiştik. Konuşma-çalış stratejisiyle Artık açıklama yapılmayacak sadece yapilanlar konuşulacak.

İnşallah uzun surmez ve hepimizin gönul rahatlıgıyla kabullenecegi işte budur diyebilecegi güncellemeler yakın zamanda yayınlanır.

gayet öz ve başarılı buldum yazını abi gerçekten katılımcı sözler inşallah yakın zamanda gelir başarılı güncellemeler

- - - Eklendi - - -

Tweet atmış kontörüm yok diye :kop:

bende hiç kullanmadım anlamıyorum ondan abi,numarası varsa ver bende arayım,aramışken wp ile ilgili birazda soru sorayım abi viberle arıycam yoksa para yetmez,kesin kullanıyodur viber

tapatalk

tapatalk

Üye
su bildirim çubuklu resimi android sandim

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende çok değişiklik olacağına inanmıyorum bence skype ın kullanılması için aktif olarak diyeyim görüntülü görüşmeyi de açmıyorlar

Üst Alt