çok acil önemli değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
çok acil önemli değerli fikirlerinize ihtiyacım var
S.a maxicep ailem ben şuanda samsung Galaxy S3 kullanıyorum aklımda yeni telefon almak var s4 on siparis için son 2 gün sizce s4 mi alayım yoksa başkabir telefon tavsiye edermisiniz acil fikirlerinize ihtiyaçim var

AHKE

AHKE

Üye
bence android 5.0 bekle derim.ciksn zaten yeni tellerde ckck elindeki telefon 5.0 cikana kadar hayli hayli idare eder

lobi55

lobi55

Üye
dostum benim fikrim s3 ü . S5 çıkana kadar kullanabilirsiniz. Bu teknoloji çılgınlığıni anlamıyorum. S4 de 2 gb ram. Var. Eminim bunun 1 gb ti sistem uygulamalarına gider işlemcisi benim için çok önemli deil s3 un kamerası zaten muhteşem 13 mp olsa ne yazar. S4 un fiyati 2 binden aşağı olmaz s3 le arasında öyle ciddi fark yok bence acele etme

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
bence android 5.0 bekle derim.ciksn zaten yeni tellerde ckck elindeki telefon 5.0 cikana kadar hayli hayli idare eder

Hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim en iyisi beklemek hem fiyati da düşer o zamana kadar yeni akıllı telefonlar da çıkar

- - - Eklendi - - -

dostum benim fikrim s3 ü . S5 çıkana kadar kullanabilirsiniz. Bu teknoloji çılgınlığıni anlamıyorum. S4 de 2 gb ram. Var. Eminim bunun 1 gb ti sistem uygulamalarına gider işlemcisi benim için çok önemli deil s3 un kamerası zaten muhteşem 13 mp olsa ne yazar. S4 un fiyati 2 binden aşağı olmaz s3 le arasında öyle ciddi fark yok bence acele etme

Eyvallah hocam sağolasın bilgi için en iyisi beklemek dediğiniz gibi alırsın s4 bir bakarsın s5 i çıkmış bu sefer onu almak istersin en iyisi bekleyip görmek konu kilit bilgi için tekrardan teşekkür ederim

lobi55

lobi55

Üye
rica ederim dostum

AHKE

AHKE

Üye
ne demek arkadaşim

badmus

badmus

Üye
Dostum belki Galaxy S serisine yeni gececek biri icin S4 almak mantikli olabilir. Ama S3'den S4'e gecmek bi o kadar anlamsiz. Daha S3 Çıkalı 1 sene olmadi. S4'u alacaksin daha bir sene olmadan S5 cikacak. O zaman ne anlami kaldi? S3 şu anda gayet yeterli bir telefon. Kendim kullaniyorum da soyluyorum. En azindan S5'i bekleyebilirsin. Onumuzdeki bir sene icerisinde (yani s5 cikana kadar) cok sey degisecek. (bkz: Bükülebilir Ekranlar)

Onu da geçtim S4 sadece "Aynısının Daha Fazlası"

Bence otur düşün parani çarçur etme :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
S3 varsa s4 israfa kaçar yani pek gerekli olmaz

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim hocam aklım da su var kardeşimin telefonu nokia c6 01 dokunmatik ölmüş telefonu donuyor kullanılmaz halde sayilir ona vermeyi düşünüyorum yeni alacağım telefon s4 mu tercih edersiniz yoksa başka telefon mu ??

Üst Alt