Windows Phone8.1 konsept by Yanko Andreev

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Phone8.1 konsept by Yanko Andreev
DESİGNED by Yanko Andreev​

Geçtigimiz günlerde Windows8.1(Blue) güncellemesinin bilgileri sızdıktan sonra tasarımcılar şimdiden bu sızıntıları konseptlerinde kullanmaya başladılar. Yanko Andreev de windows ve windows phone icin en iddialı konseptleri yapan tasarımcılar arasında başı çeker.

Buraya kadar katı resim çalışmaları üzerinden tasarlananları gösterdik. Uygulama kategorilendirme,görev yöneticisi,yeni başlat ekranı,cihaz yönetim merkezi,baglantı merkezi gibi yeniler tasarlanmış.
Buradan sonra ise bunların gerçek bir telefon ekranında nasıl gözüktüklerine bir göz gezdirelim.

BAŞLAT EKRANI​

Yeni başlat ekranında extra canlı kutu boyutları ve 6 sıralı başlat ekranı bizleri karşılıyor.

UYGULAMA KATEGORİLERİ​

Favori uygulamalarınızı oluşturdugunuz gruplarla ayırabilirsiniz. Veya uygulamaları,uygulama listesinde kategorilendirebilirsiniz.

DEVİCE CENTER​

Evet belki de en çok ilginizi çekecek ve begeneceginizi umdugum bölüme geldik. Cihaz merkezi; telefonunuzu istediginiz gibi yönetebileceginiz,ayarlara ve baglantı kısayollarına kolayca ulaşabileceginiz yepyeni bir tasarım.

DOSYA YÖNETİCİSİ​

Ve tabi ki olmazsa olmazımız "Dosya Yöneticisi" ile medya dosyalarınızı,office belgelerinizi Skydrive ile senkronize bir şekilde kolayca yönetebilir,klasörler oluşturup hafıza yönetiminizi kontrol edebilirsiniz.

Bu konseptte yer alan degişiklikleri Microsoft ve Windows Phone ekibine tweet atarak isteyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken linke tikleyip tweeti gondermek.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay, musicianfaruk, Web Designer ve 1 kişi daha

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
haber için teşekkürler abi... umarım hayallerimiz gerçekleşir :oke:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Harika olmuş bence, ins bunlar uygulanır :) haber için teşekkürler :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Güzel konsept, 8.1 keşke böyle bir şey olsa .)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok güzel :)

İnşallah bu tip bir şey bizlere de gelir :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim de hoşuma gitti. Ozellikle windows phone arayuzune sadık kalınmış.

nanotex

nanotex

Üye
Ben fazla değişiklik olacağına inanmıyorum. Bana çok karamsarsın filan demeyin ama cidden güncellemeyi yükledikten sonra hayal kırıklığına uğrayacağımızı garantiliyorum :)
Bahsettiğim şey buna benzemesi değil, yapılan değişiklikler. Windows ısrarlı şekilde kendi arayüzünü kabullendirmeye çalışıyor. Bildirim merkezi filan android e has şeyler. Facebook uygulamasını da mobil gibi olsun istiyoruz ama MS illa benim arayüzümü kullanacaksın diyor hala aynı.

alical33

alical33

Üye
Bu konsept bir harika dostum :) bunlar gerçek olsun var ya wp den başka işletim sistemi kulkanırsam namerdim :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Her platform aynı şeyi diyor Gökhan.

iOS'un da herşey kendine has ve hala kabullendirmeye çalıştığı şeyler var yani değiştirmediği şeyler ;

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
twitter linki ekledim arkadaşlar. Tek yapmaniz gereken linkten giriş yapip gondere tiklamak.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Her platform aynı şeyi diyor Gökhan.

iOS'un da herşey kendine has ve hala kabullendirmeye çalıştığı şeyler var yani değiştirmediği şeyler ;
Doğru da en azından kullanışlı hale getirseler :) Mesela bağlantı kısayolları şart. Yada bağlantı yöneticisi. Uygulamaya ihtiyaç duymadan..
twitter linki ekledim arkadaşlar. Tek yapmaniz gereken linkten giriş yapip gondere tiklamak.
Tweetledim bakalım.. teşekkürler.

acoustic

acoustic

Üye
aynen tweet gitti bile çok güzel duruyor.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Çok güzel konseptler görüyoruz ve beklentilerimiz artıyor inşallah gerçekleşir bunlar :)
Tweet attım bende :)

braayn

braayn

Üye
muhteşem

PureFood

PureFood

Üye
Dünya devi MS bunları düşünemiyor. Yazık...

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünya devi MS bunları düşünemiyor. Yazık...

düşünmekle yapmak,bakmakla görmek kadar birbirinden farklı şeyler. Ben neler düşünüyorum ama degil dünya devi microsoft tüm dünya bir araya gelse yapamaz:D

nanotex

nanotex

Üye

düşünmekle yapmak,bakmakla görmek kadar birbirinden farklı şeyler. Ben neler düşünüyorum ama degil dünya devi microsoft tüm dünya bir araya gelse yapamaz:D
O zaman microsoftta senin benim gibi adamlar çalışmıyor abi :D ya biz kendimizi çok zeki sanıyoruz ya da çok zekiyiz :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

Adamların ne yaptığını bilmiyoruz, düşünüyorlar mı onu bile bilmiyoruz. Tasarımcı düşünmüş ve resim de olsa hayata geçirmiş ancak MS ya da WP ekibi, bize en ufak ayrıntı bile vermiyorlar. Bu kadar güzel bir sistemin içine kendileri ediyor, haberleri yok. Umarım yanılıyorumdur, ilerleyen zamanda da yanılırım.

- - - Eklendi - - -

ya biz kendimizi çok zeki sanıyoruz ya da çok zekiyiz :D

Güldürdün Gökhan valla güzeldi :kop:

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben twitter kullanmıyorum, doğrudan Belfiore'ye telefon açsam olur mu :allalla: :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zenginin hesabına fakirin aklı yetmezmiş. Şimdi bu konuştuklarimiza herhangi bir microsoft veya windows phone yetkilisi politikadan uzak samimi bir cevap yazsa emin olun hicbirimiz üstüne laf söyleyemeyiz.

Ama şunu iyi bilin ki windows'un gelecegi windows phone'un başarısına göbekten baglı. Önümüzdrki 5 yıl içinde mobil-masaüstü yazılım senkronizasyonunu tam anlamıyla yapamayan sistemler gözden düşecek. O zaman (mevcut durumda) win8 ile tam uyumlu senkronizasyon ve entegrasyon saglayamayan windows phone, windows'un da sonunu getirir. Belki tamamen yok olmaz ama günümüzdeki İOS durumuna düşer. Yani %20&25 pazar payına geriler. Yerini hangi sistem alır onu bilmiyoruz çünkü şu anda öyle bir rakip yok ama olmayacak anlamına da gelmez.

Ve bu söylediklerimi emin olun Microsoft'un bırakın Ceo'sunu başkanını çaycısı temizlikçisi bile biliyor.

Bunu bilen Microsoft bu yüzden tüm platformlarda tek sistem stratejisi üretti ve bunun icin çalışıyor. Wp8.1(wpblue) güncellemesinden itibaren de bu amac için masaustu&mobil(win8&wp8) yazilimlarinin entegrasyonunu daha ileriye taşiyacak, iki sistemin birbiriyle arasindaki farki kapatacak,en azindan azaltacak geliştirmeler üzerinde çalışıyorlar.

Bu sessizligin sebebini ise 2-3 ay önce verdigimiz bir haberde belirtmiştik. Konuşma-çalış stratejisiyle Artık açıklama yapılmayacak sadece yapilanlar konuşulacak.

İnşallah uzun surmez ve hepimizin gönul rahatlıgıyla kabullenecegi işte budur diyebilecegi güncellemeler yakın zamanda yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt