pff daha çok var dayanamıyorum![]()

yükleniyordu. sadece bitime kala hata veriyordu ama sorun teşkil etmiyordu...inşallah yenı güncelleme sorunsuz yüklenir (daha önce yükleyemeyenler için)
1 hafta var daha ya
bekleme değer olur inşallahsabırsızlıkla bekliyoruz

bekleme değer olur inşallah![]()

Sen yapıyorsan değer kardeş,şuan yine senin evols u kullanıyorum,bildiğim iki sorun var birisi sosyal çalışmıyor 2.eksiklik ise güncelleme kontrolü yapılamaması.
bekleme değer olur inşallah![]()
Gör Nokia gör,insanlar senden değil de bir başka yerden medet umuyor.iyiki varsın Hakan(ve diğer uğraşan arkadaşlar tabiiki)Elleriniz dert görmesin.
saolasınız... valla Nokia symbiana dönmediği sürece daha Nokia telefon almam. 1 sene içindede ıphone geçerim. etrafımdakilerede android işletim sistemini sevmediğim halde bile git android al derim...1 nesil bitti güncellerim şimdi ana başlığıinşallah abi ekran görüntüleri ne zamana gelir![]()
Hakan abi çıktı mi güncelleme anlamadım n8 kullanıyorum
01.05.2013 de çıkacak güncelleme. çıkınca hatırlat yardım ederim kardeşimAbi ben belle refhlesh kullanıyorum 1 haftadır takip ediyorum Evolsu çıkar çıkmaz indirip flash atacağım. Doğrusu nasıl atılır onu da bilmiyorum yardımcı olursun umarım..
arkadaş listemdeysen pm at.. yada skypemi ekle.. [email protected]Özelden ulaşma imkanın var mi abi malum güncelleme çıkınca burası ana baba günü olur![]()
Valla hakan olmasa kaldik guncelemesiz nokinanin verdigi guncellemeler 5 10 kbHakana ne kadar tesekkur etsek azdir onca telefon icin ugrasiyor..
Valla hakan olmasa kaldik guncelemesiz nokinanin verdigi guncellemeler 5 10 kbHakana ne kadar tesekkur etsek azdir onca telefon icin ugrasiyor..