Galaxy S2 Kies...

Sponsorlu Bağlantılar

NoTSpecT

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Kies...
Merhabalar.1 Ay önce Galaxy S2 Aldım.Herşeyi geldiği gibi ve sıfır durumda.Ancak bir sorunum var güncelleme yok diyor ve telefonum güncel değil.Bu sorunu nasıl giderebilirim yardım edermisiniz ? Birkaç sorum daha var;
1-Güncelleme ile uygulamarım silinirmi ?
2-Garantisi bozulurmu ?

- - - Eklendi - - -

Yardım edermisiniz ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Merhabalar.1 Ay önce Galaxy S2 Aldım.Herşeyi geldiği gibi ve sıfır durumda.Ancak bir sorunum var güncelleme yok diyor ve telefonum güncel değil.Bu sorunu nasıl giderebilirim yardım edermisiniz ? Birkaç sorum daha var;
1-Güncelleme ile uygulamarım silinirmi ?
2-Garantisi bozulurmu ?

- - - Eklendi - - -

Yardım edermisiniz ?

Öncelikle hayırlı olsun.Sanırım ilk defa android işletim sistmeni kullanacaksınız.Kies'in son sürümünü pcye kurunuz.Devamında usb kablonuzu bağladıktan sonra yedeğinizi alınız ama tavsiyem bazı uygulamalar yedeği geri yükledikten sonra sıkıntılar çıkarıyor.Ayrıca garantisi bozulmaz garantiyi bozucak tek bir işlem vardır HardBrick işleminin oluşmasıdır.Şimdilik bu kadar takıldığınız bir konu olursa sorabilirsiniz zaman buldukça yanıtlamaya çalışırız.

fk555897

fk555897

Üye
Birde hangi Android sürümü var telefonunda?

NoTSpecT

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle hayırlı olsun.Sanırım ilk defa android işletim sistmeni kullanacaksınız.Kies'in son sürümünü pcye kurunuz.Devamında usb kablonuzu bağladıktan sonra yedeğinizi alınız ama tavsiyem bazı uygulamalar yedeği geri yükledikten sonra sıkıntılar çıkarıyor.Ayrıca garantisi bozulmaz garantiyi bozucak tek bir işlem vardır HardBrick işleminin oluşmasıdır.Şimdilik bu kadar takıldığınız bir konu olursa sorabilirsiniz zaman buldukça yanıtlamaya çalışırız.
Teşekkür ediyorum sizlere çok güveniyorum birazdan işleme başlıycağım :)

- - - Eklendi - - -

Birde hangi Android sürümü var telefonunda?
4.0.4 ICS Sürümü yüklü :)

fk555897

fk555897

Üye
S2 için 4.1 sürümü daha çıkmadı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Galaxy S2 güncelleme yayınlandı ülkemiz için

NoTSpecT

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 Jelly Bean güncellemesi duyrulmuştu diye duymuştumda ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman

NoTSpecT

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 4.1.2 güncelleme yayınlandı ülkemiz için
Yardımcı olursnız çok sevinirim bunun için yararlı bir makale yada konu varsa benim paylaşırmısınız ?

- - - Eklendi - - -

Öncellikle Flood yapıyorsam özür dilerim Bağışlayın...Kies sürümüm "Lite" ve sanırım bazı kısıtılamalar yapılıyor sizce de öylemi yoksa mu kurmalıyım ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yardımcı olursnız çok sevinirim bunun için yararlı bir makale yada konu varsa benim paylaşırmısınız ?
Telefonunuza ilk defa güncelleme yapacaksanız kies güncellemesini bekleyiniz.Zira bu tip işlemler Odin ile ilk defa yükleme yapan kullanıcılar sorun yaşamakta fakat ilgili indirme linki

Takipçi Satın Al

Üst Alt