Telefon Tavsiyesi hTC One Vs Galaxy S3 Ses Kayıt Kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hTC One Vs Galaxy S3 Ses Kayıt Kalitesi
Nihayet Galaxy S'den daha kaliteli kayıt yapan bir android telefon gördüm. :D

[video=youtube;SaL87kEqZ4Y]http://www.youtube.com/watch?v=SaL87kEqZ4Y&feature=youtu.be[/video]

enterneoll

enterneoll

Üye
abi resmen sesle oynanmış buna inanan var mı acaba :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle çok kaliteli.

[video=youtube;JFFhgRTCPns]https://www.youtube.com/watch?v=JFFhgRTCPns[/video]

TheMadness

TheMadness

Üye
Recording Mod beyler inanmayın :D

creeper

creeper

Üye
htc one'ın rakibi s3 değil s4'tür.

aleranol

aleranol

Üye
valla bilmem ama not2deki ses gayet iyi kaydediyor. son kalitede sen valla ben memnunum. sadece basi biraz düşük diğerleri çok iyi.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmem ama not2deki ses gayet iyi kaydediyor. son kalitede sen valla ben memnunum. sadece basi biraz düşük diğerleri çok iyi.
Eve dönünce bir kaç tane Galaxy S ile çektiğim konser kaydı yükleyeyim.Ve Note 2 ile evdeki Creative A300 ses sistemi ses sonuna kadar açıkken nasıl kaydettiğini göstereyim.

aleranol

aleranol

Üye

Eve dönünce bir kaç tane Galaxy S ile çektiğim konser kaydı yükleyeyim.Ve Note 2 ile evdeki Creative A300 ses sistemi ses sonuna kadar açıkken nasıl kaydettiğini göstereyim.

ben zaten bilincindeyim. ancak bunlar yerine daha düzgün bir mikrofon veya başka birşey ile karşılaştırma olsa çok net ortaya çıkacak teknolojinin bulunduğu yer.
Ayrıca hoparlör ve pil sistemleri mobil alanda oldukça yavaş gelişiyor.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

ben zaten bilincindeyim. ancak bunlar yerine daha düzgün bir mikrofon veya başka birşey ile karşılaştırma olsa çok net ortaya çıkacak teknolojinin bulunduğu yer.
Ayrıca hoparlör ve pil sistemleri mobil alanda oldukça yavaş gelişiyor.

yazmayı unuttum.Üstelik Galaxy S tek mikrofonlu olmasına rağmen fark atıyor.

Bu resmen yüksek donanımı olupda kullanamamak gibi birşey.

aleranol

aleranol

Üye
ses kartı gerçekten çok iyi. birde samsung salaklik edip karti değiştirmeseydi çok iyi olurdu

aleranol

aleranol

Üye
zaten not2mdeki tek sorun o. Eğer böyle bir sorun olmasaydı ip5 ve beats solo hd kullanan arkadaşı not2+Philips o'neill The Stretch kulaklığım ile ezer ve mutlu olurdum. adam kulaklığa gidip 600tl vermiş. ben ise 170tl verdim. ama benimki 100 pound onunki 160 pound. birde onda marka için zam falan var. benimki ise seviyesinden çok üstün ses veriyor ve fazla rahat. ah be. ses kartı iyi olsa ezicem onu ama.

Türe

Türe

Üye
Ali 30 liraya çakma Beats Solo buldum alayım mı ? :D

Üst Alt