wp 8 sistemi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
wp 8 sistemi hakkında
İki sorum olacak ;
1. 50 mb ustu uygulama yüklemelerinde neden hucresel veri kullanılmaması yada neden wifi bağlantısının olması gerektiği
2. Kilit ekranına şifre konulduğunda çocuk odasının da kilitleniyor oluşu sorunu ( böyle olunca benim için anlamsız oluyor çocuk odası )
bu iki konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İki sorum olacak ;
1. 50 mb ustu uygulama yüklemelerinde neden hucresel veri kullanılmaması yada neden wifi bağlantısının olması gerektiği
2. Kilit ekranına şifre konulduğunda çocuk odasının da kilitleniyor oluşu sorunu ( böyle olunca benim için anlamsız oluyor çocuk odası )
bu iki konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

50mb üstü veri transferlerinde kullanıcıların sadece wifi ile indirmesi isteniyor çünkü veri paketlerinin aşılmasını önlemek için windows phone bu tarz bir önlem almış.Bazı kullanıcılar veri paketlerinin durumunu bilmiyorlar ve bu da onlara ekstra fatura/maliyet olarak geri dönüyor.

Bildiğim kadarıyla diğer platformlarda da bu kural geçerli.(Emin değilim.)

Çocuk odası ile ilgili bir şey bilmiyorum denemedim :)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Ekrani sola itince çocuk odasına geçip ve şifre istemiş diye biliyorum kilidi açarken istiyo yanlış hatırlamıyosam

Lumiance

Lumiance

Üye
çocuk odası parola istemiyor dostum

a10m6t

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler wifi istemesi mantıklıda , kilit ekranına şifre konulunca çocuk odasının da kilitlenmesi mantık dışı ; şifre koymazsam da diğer kullanıcı tuş kilidini aç kapa yapar normal yoldan ana ekrana kolayca ulaşır .

ayrıca kilit ekranına parola konulunca çocuk odasıda istiyor lumiance dostum..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

50mb üstü veri transferlerinde kullanıcıların sadece wifi ile indirmesi isteniyor çünkü veri paketlerinin aşılmasını önlemek için windows phone bu tarz bir önlem almış.Bazı kullanıcılar veri paketlerinin durumunu bilmiyorlar ve bu da onlara ekstra fatura/maliyet olarak geri dönüyor.

Bildiğim kadarıyla diğer platformlarda da bu kural geçerli.(Emin değilim.)

Çocuk odası ile ilgili bir şey bilmiyorum denemedim :)

Mobil platformda veri akışı sınırı wp ve ios sistemlerinde var sadece. Symbian ve android sistemlerinde böyle bir sınırlama yok. Tahminim meego ve maemo platformlarında da olmaması lazım. Mantıklı mı ? Bu tarz bir engelleme ; kesinlikle

acoustic

acoustic

Üye
Daha az tarife ücreti vermemek için sanırım.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
kesinlikle sana katiliyorum a10m6t
cocuk odasi sifre istiyor, sahsen ben kullaniyorum cokda yararli bir secenek ama dedigin gibi telefonda sifre olunca cocuk odasida istiyor sifreyi. ilk baslarda istemiyordu gayet normal giriyordum sonradan civitti cihaz :( :( :angry:

Takipçi Satın Al

Üst Alt