xperia z root sonrası google play simgesi degisti

Sponsorlu Bağlantılar

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
xperia z root sonrası google play simgesi degisti
arkadaslar mrb. ben cihazima root yaptim.ardindan unroot yapmama ragmen google play simgesi boyle kaldi. degismiyor.google play store uygulamasi indiriyorum.düzeliyor ama telefonu acip kapatinca tekrar bu hale geliyor.
ve telefonumu her acip kapattigimda dil secenegi cikiyor karsima.her defasinda turkce seciyorum. ne yapmam gerek bilgisi olan varmi

apache61

Üye
telefona root yaptıysan rom da atabilirsin orjinal bi rom bulup atarsan sorun kalmaz diye düşünüyorum yada teli yeniden rootla sistem uygulamalarını kaldırmak için google playde de programlar vardı diye hatırlıyorum system apps remover adında indir google playi kaldır sonra apk sını tekrar yükle . olmassa rom atacaksın yani . :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
napıcam simgeyi bırak kalsın :D

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
telefona root yaptıysan rom da atabilirsin orjinal bi rom bulup atarsan sorun kalmaz diye düşünüyorum yada teli yeniden rootla sistem uygulamalarını kaldırmak için google playde de programlar vardı diye hatırlıyorum system apps remover adında indir google playi kaldır sonra apk sını tekrar yükle . olmassa rom atacaksın yani . :)

Tesekkur ederim dediklerini yaptim duzeldi

AHKE

AHKE

Üye
arkadasim o sey simgesi mesela poweramp i ful kullanmak istion google play ***** yukluon kulanabilion programi lisans denetlemesi yapmiyor.sendeki simgede o google play ***** yuklenmis

ersinbakar

ersinbakar

Üye
googlede araştırırken konuyu gördüm şok oldum nasıl bi sorun diye root atacaktım konuyu görünce gülmeden edemedim :D dostum takıntın olmasın launcher kurunca istedigin icon u verirsin.

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
:)))) pek anlamam.ogreniyorum yavas yavas