C Programlama Kitabı İle ilgil ibir soru

Sponsorlu Bağlantılar

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
C Programlama Kitabı İle ilgil ibir soru

programlamayla ilgili 0 bilgim var, kursa gitmeye imkanım yok bu nedenle bu kitabı aldım 0 bilgiye sahibim baştan sonra anlatırmı c progralmalma dilini yani öğrenebilrmiyiim dogru kitapmı ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Önce Tavsiyem Algoritma Kurmayı Öğreten Bir Kitap Bulmanız, Sonrası İse Hangi Dili Öğrenmek İstiyorsanız Onun Kitabı.. Ama Mutlaka Kitapla Birlikte Örnek Yapmak Lazım..

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
yani bu kitap işimi görmezmi ben programlama öğrewnmek istiyorum kitabın içindede örnekelr mevcut.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yani bu kitap işimi görmezmi ben programlama öğrewnmek istiyorum kitabın içindede örnekelr mevcut.

Kitabın İçeriğini Bilmiyorum O Yüzden Öğrendiğim Şekilde Tarif Ettim..

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. üstad, kitabın içeriği şu ; algoritma geliştirme ve programlamaya giriş ; C, C++, Java, Basic Tüm dilleri içeriyor giriş seviyesinde sanırım tabi daha sonra ileri seviye kitap alırım.. Şimdi öürenmk istediğim bu dogru kitapmı ve bu algortima denilen şey matematikle alakalı programcılıkta az matematik kulalnmıyormuyuz yani ezberişi değilmi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Eyw. üstad, kitabın içeriği şu ; algoritma geliştirme ve programlamaya giriş ; C, C++, Java, Basic Tüm dilleri içeriyor giriş seviyesinde sanırım tabi daha sonra ileri seviye kitap alırım.. Şimdi öürenmk istediğim bu dogru kitapmı ve bu algortima denilen şey matematikle alakalı programcılıkta az matematik kulalnmıyormuyuz yani ezberişi değilmi ?

Giriş İçin Yeterli Kitap Gibi..
Sana Tavsiyem C Öğrendikten Sonra C# Öğrenmen. Ama VB.Net De Öğrenmen İyi Olur..
Matematikle İçli Dışlı Tabiki, Tüm Dillerin Dayandığı Matematik Ama Kullanım Şekli Vb Değişiklikleri Var, Matematiğin Orta Düzeyse Şimdilik Yeterli Olacaktır, İleri Düzey İçin Daha Fazla Bilmek Gerekir..

00cengiz

00cengiz

Üye
    Konu Sahibi
bu aldıgım kitap o kadar karmaşıkki dil haricinde herşeyden bahsediyor :( üzücü bi durum oldu şimdi kitabı değiştirmmi yoksa ileriki zamanlarda yararlı olurmu ? yada ileri sayfalarda dili öğrenmeye başlayacakmıyım bilmiyorum matematik tamam programlada matematikte hep şemalarla gösterilmiş bişeyle bişeyler.. başka kitapmı alsam ? bide su sadece c değilk java pascal, c, c++ gibi çeşitli dilelr ama başka bi şeymi anlatıyor anlamıyorum algoritma dediği şey matematik.. ama yani hiç bişey anlamıyorum matematiğim 0 dır tamam gelitşirebilriim ama hani devasa boyutlara getiremem.. Lütfen yardımcı olun bu kitapın içeriğini bieln varsa yardım etsin bu kikitap dogru kitapmıdır ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben c# biliyorum çok güzel.

- - - Eklendi - - -

önce algoritma yani akış diyagramını öğremen lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt