Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hakan e6 için çalışmalarada aynı anda mı başlıycaksın? güncelleme 1.5.2013 diyosan az kaldı :)

Anil-D

Anil-D

Üye
ben yorulmam abi

sağlıkcı28

Üye
arkadsşlar kusura bakmayın ama wep tarayıcısındaki sorunlar düzelecekmi sitelerde video izleyecekmiyiz artık

MaxipmaN

Üye
tema güzelmiş yazı tipini de ayarladın mı tam olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadsşlar kusura bakmayın ama wep tarayıcısındaki sorunlar düzelecekmi sitelerde video izleyecekmiyiz artık

donma kaldırıldı. Kasmalar minimuma indirildi...

- - - Eklendi - - -

tema güzelmiş yazı tipini de ayarladın mı tam olur

font değişmeyecektir...

- - - Eklendi - - -

biri bana font değiştirme uygulamasının son sürümünün linkini atabilirmi. Bi kurcalayayım belki bişiler yaparım :)

fsfsddased

Üye

donma kaldırıldı. Kasmalar minimuma indirildi...

- - - Eklendi - - -

font değişmeyecektir...

- - - Eklendi - - -

biri bana font değiştirme uygulamasının son sürümünün linkini atabilirmi. Bi kurcalayayım belki bişiler yaparım :)

hakan abi açık uygulama ikonu entry kaç ?

achambo

achambo

Üye

şunu bir kurcalayayım bişiler yapabilirsem güzel olur olmazsa siz fontu değiştirceksiniz artık

- - - Eklendi - - -

14 tür

5 sayfa simge desteklemiyo bir de whatsapp ta farklı fontlarda smileylerin yanında kare şekli çıkıyo

- - - Eklendi - - -

en çok göze çarpan bunlar

- - - Eklendi - - -

daha sosyale gerek kalmadı graviti güzelmiş onu kullanıcam hem hepsi de içinde:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5 sayfa simge desteklemiyo bir de whatsapp ta farklı fontlarda smileylerin yanında kare şekli çıkıyo

- - - Eklendi - - -

en çok göze çarpan bunlar

- - - Eklendi - - -

daha sosyale gerek kalmadı graviti güzelmiş onu kullanıcam hem hepsi de içinde:)

eee ben boşuna orjinal fonta dönmedim :)

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hocam bişey soracaktım bi cfw de 20 tane ev ekranı ekleyebiliyoduk bunu c6 da yapabilirmiyiz varmı öyle bi mod ?:bye2:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan galeri guncellemesini gomdunmu evolsa ve yeni browseri senin yaptigin fixi ?

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bu sarj oldugunda boşluk kalıyordu onun için bişey yapabildinmi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt