Ekran Kartini Ramdan Kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Ekran Kartini Ramdan Kullanmak
Arkadaslar bende sony vaio vpcej2e1e pcm var ve 4 gb ram var.Ekran karti 64 mb ve paylasimli 1300 mb e yukseltior.Ben bunu artirmak istiyorum 2 gb felan olarak arttirmak istiyorum.Eger pc yavaslarsa ready boasttan yardim alirim.Ancak bana bios hakkinda yardim ve daha fazla bilgi lazim.Yardim edermisiniz? Tesekkürler

yusuf1998x

Üye
artırınca performansta bi değişim olmaz zaten onboard ama 2gb daha ram eklersen 1700 mb felan olur

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
aynen onboard oldugu için performansta artış olmaz ramden kaybedersin o kartla gta sa oynarsn.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
Yani suan crysis 2 yi en dusuk ayarda oynuom.Yukseltsem daha yuksek ayarda oynayamammı mesela

- - - Eklendi - - -

Yani suan crysis 2 yi en dusuk ayarda oynuom.Yukseltsem daha yuksek ayarda oynayamammı mesela

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
crysis2 kasmıyormu

yusuf1998x

Üye
muhtemelen işlemciyle ram sayesinde oynuyorsun yükseltsende bişe farketmez belki 1 2 fps oynar oda ram arttığı çünkü sistem daha stabil çalışır :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sıkıyosa metro 2033 oyna :ehe

yusuf1998x

Üye
yada battlefield3 hadi crysis3 aç bak oyna demiyom aç bilgisayarım senin olsunn :D

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker

yusuf1998x

Üye
seninki rahat kaldırır mediumda oynarsınn

achambo

achambo

Üye
yani far cry 3 gibi istiyo sistemden ok saolun:)

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
konu nerden nereye gelmiş çözüm: biosa girip onboard memory size bölümüne girip orada onboard ekran kartının alabileceği en yüksek değeri seçebilirsin daha sonra biosu kayıtlayıp çıkmalı ve windows u tekrar başlatıp bellek değerinin değişip değişmediğini kontrol etmek :)

sena5135

sena5135

Üye
ya onboard ekran kartlarının momery değiştirmeye gerek yok herhangi bi oyuna veya uygulamaa girerken o kendiliğinden yükseltiyo. kuzenimde var far cry3 battlfield 3 hepsini düşük ayar oynuyorum fps oranı düşük değil 64 mb seni korkutmasın oyuna falan girerken kendiliğinden yükseliyor. emin olabilirsin ama düşük ayar oda arttırsanda değişmez onboard ekran kartları hiçbir zaaman yükksek verim sunmaz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartını 3gb ta yapsan performansı değişmez :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ekran kartlarının performanslarını boyutundan ölçmek yanlış olur. 256 mb ekran kartı 512 den bile iyi olabilır

BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
yada battlefield3 hadi crysis3 aç bak oyna demiyom aç bilgisayarım senin olsunn :D
Crysis 3 acilmio :D.Ama bi caresini bulmaya caliscam.

Bi caresi bulunur elbet yarin... :D :D

- - - Eklendi - - -

Bilgilendirdiginiz icin tesekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt