• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows 8 “Başlat” butonu Windows 8.1 ile geri dönecek

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft PC segmentinde sunduğu Windows işletim sistemi ile oldukça büyük bir pazar payının hakimi durumda. Microsoft şimdiye kadar bir çok farklı işletim sistemi sunmuştu. Son döneme baktığımızda oldukça başarılı olan Windows XP sürümünün ardından hiç de beğenilmeyen Windows Vista ile karşımıza gelmişti.

Microsoft daha sonra Windows 7 adında ki oldukça kullanışlı Windows sürümünü sunmuş ve son olarak da geçtiğimiz sene Ekim ayında Windows 8‘i, resmi olarak tanıtarak, yayınlamıştı.

Windows 8 özellikle dokunmatik ekranlar için verdiği destekle ön plana çıkarken, kullanıcıların yıllardır alıştığı “Başlat“butonunun olmaması nedeni ile de Windows kullanıcıları tarafından eleştirilere maruz kalmıştı.

Microsoft, Windows 8‘de ki inadından vazgeçerek “Başlat” butonunu tekrar getirmeyi amaçlıyor. Gelen son bilgilere göre “Başlat” butonu Windows 8.1 ile geri gelecek.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hadi bakalım.Galiba tepkiler karşısında durmak istemiyor.Acaba benzeri bir düzenleme Windows Phone için olur mu?

Türe

Türe

Üye
Ablamın laptopunda win 8 pro yüklü ve başlat butonu var :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Normal Windows 8 sürümlerinde başlat menüsü yok çünkü. Bazı programlar ile kullanılabiliyor sadece :D

Türe

Türe

Üye
O değil de cidden orijinal gibi abi :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bence bu hali gayet kullanışlı. Başlat menüsü gelebilir ama sağ panel gitmez umarım.

Türe

Türe

Üye
Aynen abi. Ben sırf pc reset atıyor diye 7'ye döndüm yoksa 8 kadar pratik değil hiçbiri.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşım asus N56 aldı single langague vardı üzerinde bende de o zaman single vardı onun başlat menüsünde start yazıyordu sol alt tarafta ama herşey türkçe idi orda start yazıyordu sağ tıkladım başlat çubuğuna araç çubuklarında start menü diye birşey vardı ama bende yoktu pro yükledim yine yok :D

MrTech

MrTech

Üye
Biz böyle sevdik :züü:

fk555897

fk555897

Üye
Ben laptobumu Windows 8'den Windows 7'ye düşürdüm. Sonra doğru çalışmadı ve Windows 8'i geri yükledim. Doğru çalışmıyordu. Başlat menüsü yüklenip şimdiki Menü'yü bir tuş konfigürasyonu ile açabilirsek çok güzel olur. Şahsen ben pek alışamadım.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

başlat yokken pc yi naSıl kapatıyodunuz ve yenden başlat arama yeri falan fistan :hmmm

İmleci ekranın sağ tarafına getirdiğin zaman bir panel çıkıyor orada ayarlar/güç bölümünden işlemleri yapıyorsun.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Legendary.

Legendary.

Üye
Win8 kullanmadım daha ama yorumlarda hep başlat menüsünün eksikliği dile getiriliyor :) İyi olmuş.

sefkann

Üye
gelse bile windows 8 yüklemem :nono:

Üst Alt