Metin2 yeniyim Hangi çar İyi para eder

Sponsorlu Bağlantılar

anık

Üye
    Konu Sahibi
Metin2 yeniyim Hangi çar İyi para eder
arkadaşlar metin 2 başlayacam en iyi satılan Server hangileri oluyor yardım edin hangi server ve hangi karakterle başlayayım yardımlarınız için teşekkürler..

hikmet366

hikmet366

Üye
Ben Olsam Şamanla Başlarım Ben Asenada Oynamıştım 56 Lwl Çalındı msn dail dedim gibi şaman aç sura zor kasılıyor ama zor yatar

dejavu178

dejavu178

Üye
Kasması en kolay savaşçı diye düşünüyorum. Ninjayı TR'de pek oynayamadım. Sura zor kasılıyor fakat kolay kolay yatmaz.

anık

Üye
    Konu Sahibi
larkadaşlar server dolu diyo napaym

anık

Üye
    Konu Sahibi
yok asena denemedim ama yörük de olmadı

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben dün oynadım 2 yıl aradan sonra bütün serverlar bomboş

anık

Üye
    Konu Sahibi
yeniçeri iyimidir ?

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
En çok para eden server Alesta fakat oraya da üyelik alımları kapalı

deepmano

Üye
Metin 2 çok kötü bir oyun bence daha iyi grafikli bir oyun oyna sro oyna mesela daha seri kasılırsın metin 2 de zaten en başlarda tintin tintin gide gide canı sıkılıyor insanın

- - - Eklendi - - -

Metin 2 çok kötü bir oyun bence daha iyi grafikli bir oyun oyna sro oyna mesela daha seri kasılırsın metin 2 de zaten en başlarda tintin tintin gide gide canı sıkılıyor insanın

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
Aga artık türk oynanmaz lwl sınırı arttı

RecepKayaTR

RecepKayaTR

Üye
105 lwl sınırı

turan61_425

Üye
Kasması en kolay savaşçı diye düşünüyorum. Ninjayı TR'de pek oynayamadım. Sura zor kasılıyor fakat kolay kolay yatmaz.

kardeşim iki çeşit sura vardır. ikisi de zor yatar. Büyülü silah iyi kasar ama vsde 75 lvl altında ezilir hep.

- - - Eklendi - - -

Ben Olsam Şamanla Başlarım Ben Asenada Oynamıştım 56 Lwl Çalındı msn dail dedim gibi şaman aç sura zor kasılıyor ama zor yatar

kardeşim şaman tek başına zor kasılır. Bu konuda en iyisi büyülü silahtır. Hem iyi kasar hem de zor yatar. Tecrübem var. Diyeceksiniz vsde iyi değil. Buna gereken efsunları getirilmesi gereklidir. 8hdan sonra kimse tutamaz. Rumeli sw birinncisi aNu'yu izleyin en iyisi :)

Üst Alt