Ankara şeffaf ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Ankara şeffaf ekran koruyucu
Arkadaşlar ankara kızılay veya dikmende şeffaf ekran koruyucu satan yer var mı? ara ara bulamadım matı çıkardım ekran çizilmesin. Cihaz galaxy nexus

- - - Eklendi - - -

up up up up up

aleranol

aleranol

Üye
Kızılayda nasıl yok merak ettim. kesin vardır. Eğer bulamazsan hepsiburadan sipariş ver.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
kızılay necatibey caddesi telefoncuların yeri kardeş, telefon borsaların hepsinde aksesuarcı mevcut, balıkçıoğlu işhanı ful telefoncu zaten

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
kızılay necatibey caddesi telefoncuların yeri kardeş, telefon borsaların hepsinde aksesuarcı mevcut, balıkçıoğlu işhanı ful telefoncu zaten
çok sağol kardeşim türkiyede nexusun aksesuarlarını bulmak çok sıkıntı bide oraya bakıyım

paşa06.40

paşa06.40

Üye
orda kesin vardır kardeşim orda ne ararsan var, işhanı pazar günü kapalı, dükkanlarında bazıları kapalı oluyo pazar günü bilgin olsun

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
legolas29

legolas29

Üye
Ya haci kizilayda karanfil girisinde var

- - - Eklendi - - -

Aytica 35 tl de degildir

skywalker06

skywalker06

Üye
Necatibeye bak bulamazsan karanfil 2deki telefon borsasına bak ben ordan her aradığım aksesuarı buldum ace 2 için

paşa06.40

paşa06.40

Üye
en ucuzunu balıkçıoğlunda bulursun ben s2 ye sticker sordum, borsada 10 lira balıkçıoğlunda 5 yada 3 liraya almıştım alt katta toptancı var toptan fiyatına satıyolar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
dükkanın adı ne?

ka_za

ka_za

Üye
flip cover var mi ve fiyatlar nasil

Nexusa uygun flipcover üretilmedi. Ben baya bi aradım bulamadım. Adanadayim kilifcim diye bir yer açıldı sadece aksesuar satıyor flipcovera benzeyen beyaz yandan acilan ama üstünde samsung değil galaxy nexus yazanindan vardi bir ara alacam bende 30 tl ydi fiyatida

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Nexusa uygun flipcover üretilmedi. Ben baya bi aradım bulamadım. Adanadayim kilifcim diye bir yer açıldı sadece aksesuar satıyor flipcovera benzeyen beyaz yandan acilan ama üstünde samsung değil galaxy nexus yazanindan vardi bir ara alacam bende 30 tl ydi fiyatida

İnternette var o ama kart calismiyo isleminiz gerçekleştirilirken hata oldu diyo

ka_za

ka_za

Üye
Link atarmisin inceliyim bir

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Sanalpazar telefoncum gitti gidiyor vb. Sitelerde var di mobildeyim sonra atar im

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Baktımda yandan acilanini göremedim link atarsan bi ara sevinirim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ka_za

ka_za

Üye
Orjinal cover degil bunlarda ama gayet güzel duruyor beyazi