35 lira ve kartta bi sorun var annemin işlem gerçekleştirilemedi diyoKızılayda nasıl yok merak ettim. kesin vardır. Eğer bulamazsan hepsiburadan sipariş ver.
tam olarak nerelerde var kızılayda ?Kızılayda nasıl yok merak ettim. kesin vardır. Eğer bulamazsan hepsiburadan sipariş ver.
çok sağol kardeşim türkiyede nexusun aksesuarlarını bulmak çok sıkıntı bide oraya bakıyımkızılay necatibey caddesi telefoncuların yeri kardeş, telefon borsaların hepsinde aksesuarcı mevcut, balıkçıoğlu işhanı ful telefoncu zaten
orda kesin vardır kardeşim orda ne ararsan var, işhanı pazar günü kapalı, dükkanlarında bazıları kapalı oluyo pazar günü bilgin olsun
Ya haci kizilayda karanfil girisinde var
- - - Eklendi - - -
Aytica 35 tl de degildir
Necatibeye bak bulamazsan karanfil 2deki telefon borsasına bak ben ordan her aradığım aksesuarı buldum ace 2 için
flip cover var mi ve fiyatlar nasil
Nexusa uygun flipcover üretilmedi. Ben baya bi aradım bulamadım. Adanadayim kilifcim diye bir yer açıldı sadece aksesuar satıyor flipcovera benzeyen beyaz yandan acilan ama üstünde samsung değil galaxy nexus yazanindan vardi bir ara alacam bende 30 tl ydi fiyatida
Sanalpazar telefoncum gitti gidiyor vb. Sitelerde var di mobildeyim sonra atar im
Baktımda yandan acilanini göremedim link atarsan bi ara sevinirim