Samsung galaxy ace 2 Jelly bean

Sponsorlu Bağlantılar

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace 2 Jelly bean
arkadaşlar samsung galaxy ace 2 için yayınlanan portekiz sürümünü kurmak istiyorum bu telefonu garanti dışı bırakırmı ? ayrıca türkiye için yayınlanan sürüm geldigi zaman türkiye sürümünü kurabilirmiyim ? portekiz sürümünü kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim

beytullah6767

beytullah6767

Üye
çıkmaz

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
Güncell

sezgin0048

Üye
Kardesim bnde ace 2 kullanicisiyim daha once test surumunu yuklemistim sorun cikmadi , portekiz icin cikan surumude yukledim sorun cikmadi.yani turkiye icin gelen surumu yukledigindede sorun cikmaz.ben turkce kullaniyorum hicbir sorun yok .bence direk turkiye surumunu yukle 1hafta daha beklemeni tavsiye ederim.

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
samsung yetkililerine soruyorum kimse bişey bilmiyorum diyo bazıları çıkmayacak diyo samsung türkiye facebook sayfasındaki adam çıkacak ama ne zaman oldugu belli değil diyo yani bu adamlar 1 2 gün sonra pat diyemi verecekler güncellemeyi kime inanacagımı şaşırdım beklemeyi devam edicez anlaşılan inşallah çıkar nisan ayı içersinde

sezgin0048

Üye
Er ya da gec cikacak. Cunku ondan sonra 4.2 guncellemesini alacak

Symbianize

Symbianize

Üye
Orjinal rom olduğu için çıkmaz sanırım

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
peki bu romu nasıl yükleyecegiz böyle şeylerden pek anlamam

skywalker06

skywalker06

Üye
portekiz romunu yükleme bence biraz daha bekle çünkü yüklediğinde bazı kullanıcılarda kasmış birde eğer sızıntı rom kurup portekiz kurmazsan sana verilen ram miktarı artmak yerine 555ten 480 civarına düşüyor

abometin2

abometin2

Üye
    Konu Sahibi
bekleyelim o zaman

mehmet818

Üye
yarına kadar çıksın artık ya!!!

bela20122

bela20122

Üye
la bu güncelleme çıkmıcak samsung oyun oynuyo bize o değil zorla telefonu sattıracak.

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaslar s2 ye bile yeni geldi bence sizin bekleme süreniz uzar gider

skywalker06

skywalker06

Üye
çıkacakta kim bilir ne zaman diğer firmalarında bu güncelleme konusunda pek farkı yok üst sınıf android almadın mı hep bekliyorsun orta sınıfa hep geç geliyor güncellemeler gerçi yine samsung çıkartmaya çalışıyor asıl htc one x modeline 2012nin amiral gemisini android 5.0 çıkartmayacağını açıkladı samsung ise s3e bile 5.0desteği verecek

Üst Alt