Konuda huzursuzluk seziyorum. Nasıl yusufum hayırdır.
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Konuda huzursuzluk seziyorum. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yusufum hayırdır.
OttomaN TigeR Üye Faciaa01' Alıntı: Hangi konu? Genişletmek için tıkla ... Üsteki üyenin istediği resmi paylaşma ile ilgili bir konuydu
Faciaa01' Alıntı: Hangi konu? Genişletmek için tıkla ... Üsteki üyenin istediği resmi paylaşma ile ilgili bir konuydu
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Nasıl yusufum hayırdır. Genişletmek için tıkla ... Mert ile senin atışman abi.
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah Aras adın gibi akıyorsun maşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol abim eksik olma
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah Aras adın gibi akıyorsun maşallah Genişletmek için tıkla ... Sağol abim eksik olma
BYFECI Üye Abilerim kardeşlerim kusura bakmayın mesajlarım da smiley kullanmıyorum yanlış anlamayın yazdıklarımı..
Abilerim kardeşlerim kusura bakmayın mesajlarım da smiley kullanmıyorum yanlış anlamayın yazdıklarımı..
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Mert ile senin atışman abi. Genişletmek için tıkla ... Merti ben severim bir sorun yok yani takılıyorum öyle
Faciaa01' Alıntı: Mert ile senin atışman abi. Genişletmek için tıkla ... Merti ben severim bir sorun yok yani takılıyorum öyle
hikmet366 Üye .TremmerT.' Alıntı: duruyordur abi O konuyu hortlatayım yarın saçma sapan oyunlar var o bölümde Genişletmek için tıkla ... şu :zzz simleyinden vaz geçsen
.TremmerT.' Alıntı: duruyordur abi O konuyu hortlatayım yarın saçma sapan oyunlar var o bölümde Genişletmek için tıkla ... şu :zzz simleyinden vaz geçsen
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Merti ben severim bir sorun yok yani takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Evet abim şakalaştığınızı biliyorum (:
x-scarface' Alıntı: Merti ben severim bir sorun yok yani takılıyorum öyle Genişletmek için tıkla ... Evet abim şakalaştığınızı biliyorum (:
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben Bi konuma gidip geliyorum bir yere kaybolmayın ha. Ama saklanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben sabaha kadar bur dayım
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben Bi konuma gidip geliyorum bir yere kaybolmayın ha. Ama saklanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben sabaha kadar bur dayım
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben Bi konuma gidip geliyorum bir yere kaybolmayın ha. Ama saklanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çabuk gel abi kendini özletme ; )
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben Bi konuma gidip geliyorum bir yere kaybolmayın ha. Ama saklanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çabuk gel abi kendini özletme ; )