Lumia 720 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 | Düşük Işık Kamera Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lumia 720 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 | Düşük Işık Kamera Karşılaştırması
Galaxy S4

iPhone 5

Lumia 720

100% Crop

Galaxy S4

iPhone 5

Lumia 720

100% Crop

IVI-Elia

Üye
Lumis 720 baya baya iyi

pirenuri

pirenuri

Üye
Eğer Nokianın orta seviyeli telefonu diğerlerinin 2000+lık telefonundan daha iyi kameraya sahipse Samsung ve Apple utanmalı

saynesim

saynesim

Üye
Kamerada nokia gibisi yok zaten gerçekten süper

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 720'nin kamerası gerçekten özenle tasarlanmış, gayet başarılı :oke:

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
nokia gerçekten kamera işinden anlıyor arada çok çok fark var.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa çok iyi ama benim anlamadığım nokta var sanki fotoğraf karşılaştırmalarında bazı telefonlar yakın çekimmiş gibime geliyor?Eğer öyleyse yakım çekim yapanların daha kötü göstermesi normal değil mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia kendinden beklenen farkı ortaya koymuş,şaşırmamak gerek:)

bozokluht

bozokluht

Üye
720 gerçekten iyi çekmiş,
Ne demişler işte bu lumia :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye

Bu arada gece çekim için ayrı bir çalışma yapıldığından diğer telefonların çözünürlüğünün düşük gelmesi normal. Normal bir telefonda da öyledir bir gece çekin flaşlı bir gündüz aradaki farka bakın :) Yakın çekilmiş gibi gelmesi aldatmasın.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen sadece konu hakkında fikirlerinizi belirtin ve tartışma çıkarabilecek cümleler kurmayın. Tekrarı halinde ceza puanı alabilirsiniz. Uyarımı dikkate alacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar.

tapatalk

tapatalk

Üye
Arkadaşlar lütfen sadece konu hakkında fikirlerinizi belirtin ve tartışma çıkarabilecek cümleler kurmayın. Tekrarı halinde ceza puanı alabilirsiniz. Uyarımı dikkate alacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar.
aynen kardeşim ya mesajlarım silinmese şuan rütbe almıştım

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bu fotografı çekenin iphone larda manual aydınlatmadan haberi olmadıklarını bariz belli

Üst Alt