Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 720 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 | Düşük Işık Kamera Karşılaştırması
Sponsorlu Bağlantılar
ANIL
Admin
Konu Sahibi
Lumia 720 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 | Düşük Işık Kamera Karşılaştırması
Galaxy S4
iPhone 5
Lumia 720
100% Crop
Galaxy S4
iPhone 5
Lumia 720
100% Crop
IVI-Elia
Üye
Lumis 720 baya baya iyi
pirenuri
Üye
Eğer Nokianın orta seviyeli telefonu diğerlerinin 2000+lık telefonundan daha iyi kameraya sahipse Samsung ve Apple utanmalı
saynesim
Üye
Kamerada nokia gibisi yok zaten gerçekten süper
bulutsuzgece
Üye
Lumia 720'nin kamerası gerçekten özenle tasarlanmış, gayet başarılı
_JacKoLovsKi_
Üye
nokia gerçekten kamera işinden anlıyor arada çok çok fark var.
kaygisiz43
Üye
Nokıa çok iyi ama benim anlamadığım nokta var sanki fotoğraf karşılaştırmalarında bazı telefonlar yakın çekimmiş gibime geliyor?Eğer öyleyse yakım çekim yapanların daha kötü göstermesi normal değil mi?
Esendağlı
Üye
Lumia kendinden beklenen farkı ortaya koymuş,şaşırmamak gerek
bozokluht
Üye
720 gerçekten iyi çekmiş,
Ne demişler işte bu lumia
erdgnblt
Üye
Bu arada gece çekim için ayrı bir çalışma yapıldığından diğer telefonların çözünürlüğünün düşük gelmesi normal. Normal bir telefonda da öyledir bir gece çekin flaşlı bir gündüz aradaki farka bakın Yakın çekilmiş gibi gelmesi aldatmasın.
ANIL
Admin
Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen sadece konu hakkında fikirlerinizi belirtin ve tartışma çıkarabilecek cümleler kurmayın. Tekrarı halinde ceza puanı alabilirsiniz. Uyarımı dikkate alacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar.
Arkadaşlar lütfen sadece konu hakkında fikirlerinizi belirtin ve tartışma çıkarabilecek cümleler kurmayın. Tekrarı halinde ceza puanı alabilirsiniz. Uyarımı dikkate alacağınızı düşünüyorum. İyi forumlar.