Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hocam büyük ihtimal benim oyunda sıkıntı var çünkü 5. İşlemde ortada 2 büyükte 8 olacak diyorsunuz ya bende zaten toplamda 8 litre var :S

5. işlemi yaptıktan sonra olacak o durum, yapmadan önce değil. :hmmm

Edit: Yanlışlıkla 8 yazmışım kusura bakma, 6 olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Fotoğraflarınızı ağ üzerinden başka mobil cihazlarla paylaşabileceğiniz güzel bir uygulama.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
drangela61

drangela61

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
hocam 5. İşlemden sonra bende ortancada 2 en büyükte 6 tane kalıyor toplamda zaten 8 tane var :S
bence benim oyun hatalı

Yanlışlıkla 8 yazmışım kusura bakma, 6 olacak orası.
Düzelttim.:oke:

drangela61

drangela61

Üye
Estağfurullah önemli değil ama şimdi şöyle bir sorun var 7. İşlemden sonra kucukte 2 ortancada 5 büyükte 1 tane kalıyor ortancadaki bir taneyi kucuğe alıyorum ama alttan alıyor üstten değil doğal olarak oklarla işaretli seviyeyi yakalayamıyorum
yardım aldığım halde ne kadar uğraştırdı beni bu bölüm
hocam sizi de uğraştırıyorum ama :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah önemli değil ama şimdi şöyle bir sorun var 7. İşlemden sonra kucukte 2 ortancada 5 büyükte 1 tane kalıyor ortancadaki bir taneyi kucuğe alıyorum ama alttan alıyor üstten değil doğal olarak oklarla işaretli seviyeyi yakalayamıyorum
yardım aldığım halde ne kadar uğraştırdı beni bu bölüm
hocam sizi de uğraştırıyorum ama :(

Çözümün ok işaretleriyle alakası yok.
Boşuna o seviyeye getirmeye uğraşıyorsunuz.
Siz tüm işlemleri söylendiği gibi yapın.
Tüm işlemlerden sonra son durum şöyle olmalı:

En küçükte: 3 tane
Ortancada: 4 tane
En büyükte: 1 tane

• Beğen
Tepkiler: drangela61
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar manuel focus yapabileceğim bir video kayıt uygulaması var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben bilmiyorum ancak belirli mesafeden odaklayıp başlarsan sürekli odaklama ayarını kapatarak kullanabilirsin :good:

nanotex

nanotex

Üye

bj_kmurat

Üye
rf 2013 ile bir sorunum var arkadaşlar hergün oynuyorum pro lige yükselttim tam son maçta oyun bozuldu. şimdi oyunun içinde maç sayfasına geçemiyorum. ne yapıp da düzeltebilirim sizce

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Kullanışlı ve hoş bir arayüze sahip bir bilgi yarışması.
Henüz geliştirilmesi gereken çok yeri var ama başlangıç için yine de fena sayılmaz.
Soruların zorluğu orta dereceli.
Bulmacalara aşina ve genel kültürü iyi olan kişileri fazla zorlamayacaktır.
Soru sayısının çoğaltılması ve belli bir yerden sonra aynı soruları sormasının engellenmesi gerekiyor.

Bence bir deneyin. ;)

PureFood

PureFood

Üye

Kullanışlı ve hoş bir arayüze sahip bir bilgi yarışması.
Henüz geliştirilmesi gereken çok yeri var ama başlangıç için yine de fena sayılmaz.
Soruların zorluğu orta dereceli.
Bulmacalara aşina ve genel kültürü iyi olan kişileri fazla zorlamayacaktır.
Soru sayısının çoğaltılması ve belli bir yerden sonra aynı soruları sormasının engellenmesi gerekiyor.

Bence bir deneyin. ;)

''Bu uygulama ayrtık yayınlanmıyor''

ardacumhur

ardacumhur

Üye
"Eyvah yüklediler" diye kaldırmış galiba abi :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ben de yukledim ama şimdi kaldirilmiş. :kop:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
drangela61

drangela61

Üye
Vay be belki de en çok beklediğim oyunlardan biridir bilgi yarışması inşallah daha da güzel şekliyle tekrar yayınlar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

''Bu uygulama ayrtık yayınlanmıyor''

"Eyvah yüklediler" diye kaldırmış galiba abi :kıskıs:

Çok enteresan daha 1 saat önce yükledim.
Yeni mi kaldırıldı acaba? :hmmm

Son anda yakalamışsın treni sanırım. Belki de adam gibi derleyip ondan sonra yayına koyacaktır geliştirici.

evet ben de yukledim ama şimdi kaldirilmiş. :kop:

Vay be belki de en çok beklediğim oyunlardan biridir bilgi yarışması inşallah daha da güzel şekliyle tekrar yayınlar..

Hadiii beee ! Kaçırmışım bende treni :kıskıs:

Uygulamanın geliştiricisi ile irtibata geçtim. Yakında yeniden mağazada olacakmış arkadaşlar:

"Merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Uygulamayı aslında beta olarak yayınladım her bir kategoriden çok sınırlı sayıda soru bulunuyordu. Amacım zaman içerisinde soru sayısını arttırmaktı. Yapılan yorumlarda genellikle arayüzün kullanışlı olduğundan fakat soru sayısının yetersiz olduğundan şikayet edildi. Uygulamayı 4 gün içerisinde beklediğimin üzerinde 300 kişi indirince uygulamanın bu haliyle mağazada durmasının haksızlık olacağını düşünüp bugün geri çektim. Şu an yoğun bir şekilde soru yazmakla uğraşıyorum. Umarım en kısa sürede tekrar güncelleyip yayınlarım."

Üst Alt