Sen Sansar Salvo dinlersin ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Sen Sansar Salvo dinlersin ama...
cenazene Sagopa gelir. Gelir yani, dindar adam sonuçta. Hatta dua eder. Hatim bile indirir.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ye yo indigo izmir ye yo

Legendary.

Legendary.

Üye
Arsız Bela mııııı :nono:

:D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ajdar

:kac:

Joker

Joker

Emekli Yönetici
:ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
Sen kemoterapide bi adamın anasına küfür ediyorsan o adam senin senin ...................r.Haklı yani sansi salvo [video=youtube;khY0QKE43pA]https://www.youtube.com/watch?v=khY0QKE43pA[/video] duygusal olmaya gerek yok [video=youtube;npt8HFG-3GY]https://www.youtube.com/watch?v=npt8HFG-3GY[/video] Şimdi burda paylaşmıyorum gidin "eş zamanlı operasyon" u da dinleyin :oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
sago küfür falan etmedi. sansar reklam yapmak için sago'yu kullandı.

• Beğen
Tepkiler: Joker
spy ghost

spy ghost

Üye
sago küfür falan etmedi. sansar reklam yapmak için sago'yu kullandı.
waterfall dedi sansi , sonra sago onca yapılan dissi aldırmadan ana bacı sövmelere aldırmadan bir cümle yazıya ( sansar-waterfall şarkı sözlerine bakarsınız :islik) dava açtı sansar istediği yere geldi birilerinin ahmaklığı birilerinin kazancıdır.Kadıköyy :yuru

Joker

Joker

Emekli Yönetici
waterfall dedi sansi , sonra sago onca yapılan dissi aldırmadan ana bacı sövmelere aldırmadan bir cümle yazıya ( sansar-waterfall şarkı sözlerine bakarsınız :islik) dava açtı sansar istediği yere geldi birilerinin ahmaklığı birilerinin kazancıdır.Kadıköyy :yuru
Geçmişte olan bir olayı tartışmak saçma bence eminim sansarda sagopada unutmuştur olayı herkes kendi yolunda devam ediyor bizim burda tartışmamızın hiç bir gereği yok.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
sago dava açmakta haklıydı

- - - Eklendi - - -

sen küfürü bırakmış bir adamı küfür etmeye zorlarsan bu olur

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Yani sonuçta ikiside yolunda güzel bir şekilde ilerliyor.Ama bu konuda kim haklı derseniz ben Sagopa Kajmer derim.

sena5135

sena5135

Üye
rapte başa çıkamayınca dava normal tabi

doctorrr

doctorrr

Üye
Rap'i müzik türünden sayman a dostlar. Bu iş için enstrümanlar var. Bunlar müziği katlediyor, siz de birer suç ortağısınız.

Metin, kızma ama öyle valla müdür.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Valla onlari bilmem de benim cenazeme Muhammed Suicmez gelir yani rahatim :pro:

Üst Alt