Aşk Mektubu...

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Beni terk ettiğin gün Poğaça almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o Poğaça i yedim sevgilim.

hahaha bu ne ya :D koptum :kop:
Ben de orda koptum işte :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Taner senin telefon kısmı neden beyaz yahu? :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Çok güzelmiş ya :tşk:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Nasıl olmuş:

Canım Sevgilim HAT Ç.;
Bu mektubu sana Basurlular Kanyonu'ndan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Grup Vitamin-İsmail şarkısı çalıyor ve ben şuanda o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin küfürler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin öküz lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 15 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 366. günü.Sana köpeklere miyavlayan karı diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana bravo demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok şapşaldın.

HAT Ç.; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kuru fasülye almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. 2 yıl sonrası ve ben o kuru fasülyeyi yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için 5 kuruşluk Cino'mu bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada mezarıma benden ayrıldığın gün üstüne basıp kırdığın flütümü getirmeyi unutma!!!

Son olarak; Lachrymatoryfactor gibisin Maşallah. HAT Ç.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Bana verdiğin sözler,ettiğin küfürler,bir türlü çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin öküz lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.

:kop2:

• Beğen
Tepkiler: -Empat-

MaxiShe

Üye
Güzeldi çok güldüm:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
FatoŞ

FatoŞ

Üye
gülmekten paylaşamıyorum :kıskıs:

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: abi ama mektubun sonunda ölürsem mezarıma gelme yazıyordu :ehe :kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
:rica: :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:aha: hiç güleceğim yoktu

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Guzelmis dostum paylasim icin tesekkurler :)
Okurken baya güldüm :ehe

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim sevgili dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt