Ödevim cumaya yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Ödevim cumaya yardım edin
5 aylık ödevin tarihi geldi ve cuma son benim yaptığım ise hep maxicep te sörf sorunum ise yazı yazma isteksizliğim iki satır yazınça sıkılıyorum kendi kendime yeter bu kadar maxicepe gir diyorum ve yapıyorum 6sayfa yazmam gerekiyor bu sorunumu nasıl çözerim önerilerinizi bekliyorum

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok kötü bi duygu tahmin edebiliyorum :d:

BYFECI

BYFECI

Üye
Ben 1 sayfa yazı yazsam kriz geçiririm.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Maxicep mi senin hayatini kurtaricak sana universite kazandircak sana meslek bulduracak her seyin burasi olmasin

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
benim sizden isteğim nasıl yazı yazma hevesi kazanırım lütfen moralimi bozmayın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sen onu soylemedin yalniz maxicep yuzunden odevimi yapamadim iki satir yazip maxicepe giriyorum dedin burada sorun yazma hevesin degil maxicepe cok girmen

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
maxicep olmasa tv yani ben yazı yazmayı sevmiyorum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Oyun desen anlarımda nedir bu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Sevgiliye mektup yazar gibi yaz çizgisi parşumene yazacaksan önce bir çizgili porşumen çizgilerini üstünden cetvel yardımı
ile çizgilierin üstünde mavi tükenmez kalemle geç sonra bu parşumenı çizgisiz parşumenin altına akyup ataşla kenerlerından
tutdurup sabitle çizgili parşumenın düz çizgileri çizgisiz parşumenun altından görünecektir kelimelerini cümlelerini bu çizgilerden faydalanarak yazarsın

BYFECI

BYFECI

Üye
senin şimdi derdin ne? biz mi yazalım ödevini?

ka_za

ka_za

Üye
Sağ ust köşede (yanında kontrol paneli var) yesil bir tus göreceksin üstünde "çıkış" yazar. Sakin ol ve heyecanlamadan mause u(elindeki o tuslu tekerlekli olan fareye benzeyen şey)sag eline al ve solda duran o tuşa usulca tıkla. Ve içinde bir rahatlama hissedeceksin evet artık özgürsün

Umarım aciklayici olmusdur :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
biraz aklım karıştı tam olarak ne anlatmak istediğini anlamadım. Söyle söyleyeyim proje ödevi yaparken 3 satır yazı yazınça sıkılıyorum ve yazmak istemiyorum nasıl canım sıkılmadan 6 sayfa yazı yazarım yani en azından bir oturusta 30 satır(1 sayfa)yazı yazsam da yeter

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O zaman 0 al da gor bak sonra nasil yaziyorsun

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Sağ ust köşede (yanında kontrol paneli var) yesil bir tus göreceksin üstünde "çıkış" yazar. Sakin ol ve heyecanlamadan mause u(elindeki o tuslu tekerlekli olan fareye benzeyen şey)sag eline al ve solda duran o tuşa usulca tıkla. Ve içinde bir rahatlama hissedeceksin evet artık özgürsün

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi

:) :) bende maxicep bağımlılığı yok bende yazı yazma isteksizliği var

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Aç bir müzik müzik dinlerken yaz :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
!evde aile var!
Tek olsam ii olur ama sobali ev