Yeni Yıl Hediyesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Yıl Hediyesi...

Nazy

Nazy

Üye
Bu Komikti İşte....:kop:
Paylaşım İçin Sağol

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ülkemizn hali vahh kii vahhh:(

dreamboys69

dreamboys69

Üye
2008 yılında elektrik zammı %15 olcakmış.fakat tedaş %20 istiyormuş...

kurt bey

kurt bey

Üye
ülkemizin durumunu anlatan bir mizahda NOEL baba zırvalığının kullanılması bu durumdan daha kötü bence:nono:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
nasrettin hocamı olsaydı noel babanın yerine...

kurt bey

kurt bey

Üye
nasrettin hocamı olsaydı noel babanın yerine...

yaptığım yorumdan bunumu çıkarabiliyosun yoksa kız arkadaşının açtığı konuyu savunma amacımı taşıyor bu cümlen(hernekadar sözümüz ona olmasada)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
yaptığım yorumdan bunumu çıkarabiliyosun yoksa kız arkadaşının açtığı konuyu savunma amacımı taşıyor bu cümlen(hernekadar sözümüz ona olmasada)
senin amacın tartışma yaratmak ama seninle tartışmıcam....

kurt bey

kurt bey

Üye
senin amacın tartışma yaratmak ama seninle tartışmıcam....
yoo kesinlikle amacım tartıma yaratmak değil. Benim söylediklerimde hiçbi yanlışlık yada zıtlık yok. Fekat nedense başka taraflara çekliyo yazdıklarım. Ben fikrimi herzaman söylerim hiç kimseye hakaret etmeden. Bunu başka taraflara çekiyorsanız sorun bende değildir arkdaşım:oke:

mservank

mservank

Üye
yok ya kurtoğlu nun düşüncesi yanlış değil bence tartışma amacı da yok sadece forumdakilerin çoğu mülüman ülkemizin de çoğu müslüman ve noel baba hristiyanların bir karakteri ve olması doğru değil bence buna isteyen katılır isteyen katılmaz

Ozan

Ozan

Admin
Hoş bir karikatür olmus demekten baska birşey demeye gerek varmı bilmiyorum , tesekkurler paylasım icin :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
peki sen bu olayın türkiyenin durumunu anlattınıgını nerden çıkardın,türkçe yazı var diye türkiyeyimi anlatıyor.belki başka ülkenin zamlarından bahsediyor.cut

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar lütfen tartışmayalım.:(
bu sadece bi karikatür. noel babayı destekleyen bişi yok ortada.
böyle mizah ürünü konuları nasıl oluyada tartışmaya dönüştürebiliyosunuz anlamıyorum.
her taraf, herkes yıl başına hazırlanıyo, her yer kırmızı, vitrinlerde noel babalar. noel babaya inanmıyoruz, zaten biz noeli kutlamıyoruz. sadece görsellik, dünyada bi simge noel baba. ister istemez etkileniyoruz ama inanmıyoruz, savunmuyoruz. bi karikatür ndn bu kadar sorun çıkartabiliyor.?:nono:
bizler yeni bir yılı kutluyoruz, yeni bir yıla girmenin heyecanı war hepimizde...
böyle basit şeylerle karalamayın lütfen... :bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca insanlar yeni bir yıla girerken bayramlarımızda olduğu gibi hediye almak isterler sevdiklerine. ya da değişir kişiye göre.
karikatürde de yeni yılla beraber geçerli olcak zamları, kötü bi durum mizaha dökerek anlatılmaya çalışılmış. yeni yılla birlikte yeni zamlar... gülelim mi, ağlayalım mı misalı...
noel baba bi simge olarak kullanılmış, arka planda işlenmiş... hiç bi art niyet yok konuda...

kurt bey

kurt bey

Üye
peki sen bu olayın türkiyenin durumunu anlattınıgını nerden çıkardın,türkçe yazı var diye türkiyeyimi anlatıyor.belki başka ülkenin zamlarından bahsediyor.cut

sen bu söylediğine inanıyorsan diyecek lafım yok. Sayende konu tartışma ortamına girdi.

dreamgirls benim sözüm ne sana nede yaptığın paylaşımaydı. Sözüm çok açıktı ama dreamboy bunu çok farklı manalara yorumladı. Ben amacım tartışma yaratmak değildi ama bunun içine çekildim.

_KadirşinaS_

Üye
yani bu konuya karışmayayım karışmayayım dedim ama dreamboys hakikaten saçmalıyorsun ya.Kurtoglu'nun söylediği lafı öyle bir yere çekmişsin ki, kendi kendine tartışıyorsun şu an.Şunu da eklemek istiyorum. Yeni yıl diye kutladğınız şeyin içine noel babayı katarsanız bu bir hıristiyan bayramına dönüşür.Çünkü bu onların ritüelidir. He yeni bir yılın gelişini kutluyorum diyorsan, kendi özünde kutla. Dreamboys batının böyle saçma kültürel ögelerine özeneceğine, mantığına özenseydin şimdi bu konu tartışmaya dönmemiş olurdu.Yine de anlam olarak güzel bir karikatür.Paylaşım için teşekkürler.

mservank

mservank

Üye
yani bu konuya karışmayayım karışmayayım dedim ama dreamboys hakikaten saçmalıyorsun ya.Kurtoglu'nun söylediği lafı öyle bir yere çekmişsin ki, kendi kendine tartışıyorsun şu an.Şunu da eklemek istiyorum. Yeni yıl diye kutladğınız şeyin içine noel babayı katarsanız bu bir hıristiyan bayramına dönüşür.Çünkü bu onların ritüelidir. He yeni bir yılın gelişini kutluyorum diyorsan, kendi özünde kutla. Dreamboys batının böyle saçma kültürel ögelerine özeneceğine, mantığına özenseydin şimdi bu konu tartışmaya dönmemiş olurdu.Yine de anlam olarak güzel bir karikatür.Paylaşım için teşekkürler.

gayet iyi bir açıklama yapmışsın tebrik ederim :alkis

islam61

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt