gta hilesi sok sok %1000 calisma garantisi(sadece vice city)

Sponsorlu Bağlantılar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
gta hilesi sok sok %1000 calisma garantisi(sadece vice city)
arkadaslar artik hile yapabilirsiniz.... bilgisayardan bildiginiz hileler yani..
yalniz hileler sinirli sadece;

para
panzer
saglik
araba boyle birkac hile var yani

resim: http://j1304.hizliresim.com/18/h/m3f3g.jpg

android 1.6 ve uzeri calisir.

armvli tum islemcilerde calisir.

indirme linki:

android.brothersoft.com/d.php?soft_id=522971&url=http://apkfiles.brothersoft.com/apkfiles/39/com.mkrunko.gtavccheatbutton_11.apk

kullanimi diyecekseniz zaten programi actiginizda kullanim hazir.
en altta start deyin bitti bu kadar...

sizden ricam emege saygi...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Denemedim Dosyayı İndirdim Akşam Denicem Yorum Atarım Malum Emeğe Saygı :good:

PriZm

PriZm

Üye
Hile için :tşk:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

PriZm

PriZm

Üye
2013'ün en güçlü antivirüsünü kullanıyorum :ehe

Uygulama içindeki reklamı ve Hacktool kodunu virüs olarak algılamış.Yani anlayacağın yanlış alarm :ehe

Bu arada size tavsiyem uygulama açıldığında çıkan soruya decline deyin.Yoksa reklamlar ve internet yer imi değişikliği gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada ilk defa androidde virüse rastladım o da fake çıktı :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aldığı izinler fazla gibi. Antivirüs'e gerek yok bence izinleri inceleyin yeter

Ekli dosyalar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
2013'ün en güçlü antivirüsünü kullanıyorum :ehe

Uygulama içindeki reklamı ve Hacktool kodunu virüs olarak algılamış.Yani anlayacağın yanlış alarm :ehe

Bu arada size tavsiyem uygulama açıldığında çıkan soruya decline deyin.Yoksa reklamlar ve internet yer imi değişikliği gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

aciklaman icin tsk kardes hile calisti dimi?

PriZm

PriZm

Üye
Evet çalıştı ancak halen uygulamaya biraz şüpheyle bakıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
gercekten hocam kotu bir niyetim yok bende mesela nod32 kullaniyorum birsey bulmadi.sadece bulup sizlerle paylasmak istedim..

- - - Eklendi - - -

tsk kardes en azindan arkadaslarin suphe duymadan kullanabilecekler saol

İçindeki bookmark ekleme sisteminden kaynaklanıyor virüs olarak algılaması. Boş bir vaktimde bunu temizleyip atarım sana.

emreolol

Üye
    Konu Sahibi

İçindeki bookmark ekleme sisteminden kaynaklanıyor virüs olarak algılaması. Boş bir vaktimde bunu temizleyip atarım sana.

eyvallah hocam saolun gercekten.eger bisey ihtiyaciniz uygulama veya oyun varsa bulurum size hic sorun olmaz..

thewitcher11

Üye
eyvallah hocam saolun gercekten.eger bisey ihtiyaciniz uygulama veya oyun varsa bulurum size hic sorun olmaz..
kardes mini 2 icin vice city bulabilir misin acaba apk yukleyip wifiden indirmek istiyorum ama xapk hatasi veriyor bi el atsan cok makbule gecer

thewitcher11

Üye

Datasını internetten indirmen lazım.

sagolasin kardes peki bana sadece obb olan rarli yada zipli olmayan bi turbobit linki bulabilirmisin telefondan giriyoum elim kolum bagli telefona zipli indirsem cikartmak icin yer yok

Üst Alt